Çok bölmeli cüzdan önerisi

Merhaba, yeni bir cüzdan alacağım ama mağazadan baktığım cüzdanlar tam istrediğim gibi değil. Kartları koymam için bölmesi çok olan bir cüzdan bakıyorum. Önerebileceğiniz kaliteli bir marka var mı?

Kaç bölmeli olacak ve deri mi olacak plastik mi? Ona göre bir model bulurum bir de bütçen ne kadar.

Gettoderi'den bakabilirsiniz. Çok şık cüzdanları var. Ayritetten belki cüzdan yerine kartlık da bakabilirsiniz. Belki sorununuzu o çözer. Ufak bir cüzdan + kartlık yapabilirsiniz. Onun haricinde bir diğer marka olarak da Modica önerebilirim. Bunlar deri cüzdanlar ama. Eğer aklınızda farklı bir şeyler varsa yine yardımcı olmaya çalışırım.

Kaç bölmeli olacak ve deri mi olacak plastik mi? Ona göre bir model bulurum bir de bütçen ne kadar.
Şu anki kullandığım 9 - 10 bölmeli. Bunun gibi olursa çok iyi olur. Deri veya plastik fark etmez.

Gettoderi'den bakabilirsiniz. Çok şık cüzdanları var. Ayritetten belki cüzdan yerine kartlık da bakabilirsiniz. Belki sorununuzu o çözer. Ufak bir cüzdan + kartlık yapabilirsiniz. Onun haricinde bir diğer marka olarak da Modica önerebilirim. Bunlar deri cüzdanlar ama. Eğer aklınızda farklı bir şeyler varsa yine yardımcı olmaya çalışırım.
Kartlık iyi olabilirdi ama bir cüzdan bir kartlık ayrı taşımak zor olmaz mı?

Şu anki kullandığım 9 - 10 bölmeli. Bunun gibi olursa çok iyi olur. Deri veya plastik fark etmez.

Ben pek beğenmedim ama seni bilemem içine bence çok fazla kart ve nakit para koyulabilir.

Yani kişiden kişiye değişir hocam. Şahsen ben o şekilde kullanıyorum. Ana kartlarım cüzdanda oluyor. Gerisini kartlığa koyuyorum. İkisi de aynı cebimde oluyor. Şu ana kadar bir zorluk çekmedim.

Bunu önerebilirim.

Son düzenleme:
Yani kişiden kişiye değişir hocam. Şahsen ben o şekilde kullanıyorum. Ama kartlarım cüzdanda oluyor. Gerisini kartlığa koyuyorum. İkisi de aynı cebimde oluyor. Şu ana kadar bir zorluk çekmedim.

Bunu önerebilirim.
Kartlık güzel çözüm olabilir ama ikisini de taşımak zahmetli geliyor bana, bir de ikisi için ayrı ödemek gereksiz. Onun yerine bölmesi çok olan iyi bir cüzdan yeterlidir bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı