Merhaba, yeni bir cüzdan alacağım ama mağazadan baktığım cüzdanlar tam istrediğim gibi değil. Kartları koymam için bölmesi çok olan bir cüzdan bakıyorum. Önerebileceğiniz kaliteli bir marka var mı?
Şu anki kullandığım 9 - 10 bölmeli. Bunun gibi olursa çok iyi olur. Deri veya plastik fark etmez.Kaç bölmeli olacak ve deri mi olacak plastik mi? Ona göre bir model bulurum bir de bütçen ne kadar.
Kartlık iyi olabilirdi ama bir cüzdan bir kartlık ayrı taşımak zor olmaz mı?Gettoderi'den bakabilirsiniz. Çok şık cüzdanları var. Ayritetten belki cüzdan yerine kartlık da bakabilirsiniz. Belki sorununuzu o çözer. Ufak bir cüzdan + kartlık yapabilirsiniz. Onun haricinde bir diğer marka olarak da Modica önerebilirim. Bunlar deri cüzdanlar ama. Eğer aklınızda farklı bir şeyler varsa yine yardımcı olmaya çalışırım.
Şu anki kullandığım 9 - 10 bölmeli. Bunun gibi olursa çok iyi olur. Deri veya plastik fark etmez.
Kartlık iyi olabilirdi ama bir cüzdan bir kartlık ayrı taşımak zor olmaz mı?
Güzel değil hocam.![]()
Kemer Dünyası Unisex 10 Bölmeli Yeni Küçük Kalıp Akordiyon Taba Deri Kredi Kartlık Cüzdan - Fiyatı, Yorumları
Kemer Dünyası Unisex 10 Bölmeli Yeni Küçük Kalıp Akordiyon Taba Deri Kredi Kartlık Cüzdan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben pek beğenmedim ama seni bilemem içine bence çok fazla kart ve nakit para koyulabilir.
Yani kişiden kişiye değişir hocam. Şahsen ben o şekilde kullanıyorum. Ana kartlarım cüzdanda oluyor. Gerisini kartlığa koyuyorum. İkisi de aynı cebimde oluyor. Şu ana kadar bir zorluk çekmedim.Kartlık iyi olabilirdi ama bir cüzdan bir kartlık ayrı taşımak zor olmaz mı?
modica.com.tr
Kartlık güzel çözüm olabilir ama ikisini de taşımak zahmetli geliyor bana, bir de ikisi için ayrı ödemek gereksiz. Onun yerine bölmesi çok olan iyi bir cüzdan yeterlidir bana.Yani kişiden kişiye değişir hocam. Şahsen ben o şekilde kullanıyorum. Ama kartlarım cüzdanda oluyor. Gerisini kartlığa koyuyorum. İkisi de aynı cebimde oluyor. Şu ana kadar bir zorluk çekmedim.
![]()
Eretna - Hakiki Deri Bozuk Para Bölmeli Erkek Cüzdan
Modica Eretna - Hakiki Deri Bozuk Para Bölmeli Dikey Erkek Cüzdan Son Moda Çizgiler, Üst Düzey Detay İşçilik, Hand-Made Özel Tasarım.. EBAT: 9 x 12 x 2 cm AĞIRLIK: 72 Gr HIGHLIGHTS: 6 Adet Kart Bölmesi + 2 Adet Geniş Kart Bölmesi 1 Adet Kimlik-Ehliyet-Foto vb. Bölmesi 2 Adet Banknot Bölmesi...modica.com.tr
Bunu önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.