Çok fazla abartılan Baryon Mode

Daha fazla  
Baryon Mode İsshiki'den sonra en güçlüsü tamam onu anladık ama yenilmez değil. Zamanla yarışa girmek bu ve bu yönden bakılınca Karma Seal Boruto veya Kawaki ya da direkt olarak uzay zaman jutsusu kullanan herhangi biri baryonu kolaylıkla yenebilir. Naruto uzay zaman jutsusu kullanamaz başka bir boyuta gönderirsin ve kendi kendini öldürür. İsshiki bunu neden yapmadı, o an akıl edemedi herhalde ama yapamaz değildi. İsshiki karşısında ezik boruto bile kolayca isshikiyi başka boyuta yollamıştı.

Yani aslında yenmesi basit. Tabii kafa kafaya dövüşte rakipsiz olduğunu kabul etmek gerek. Şimdi bu konuyu neden açtım? Çünkü sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baryon mode ısshiki'den sonra en güçlüsü tamam onu anladık ama yenilmez değil. Zamanla yarışa girmek bu ve bu yönden bakılınca Karma seal boruto veya kawaki ya da direkt olarak uzay zaman jutsusu kullanan herhangi biri baryonu kolaylıkla yenebilir. Naruto uzay zaman jutsusu kullanamaz başka bir boyuta gönderirsin ve kendi kendini öldürür. İsshiki bunu neden yapmadı, o an akıl edemedi herhalde ama yapamaz değildi. İsshiki karşısında ezik boruto bile kolayca isshikiyi başka boyuta yollamıştı.

Yani aslında yenmesi basit. Tabii kafa kafaya dövüşte rakipsiz olduğunu kabul etmek gerek. Şimdi bu konuyu neden açtım? Çünkü sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

Speed kavramından habersizsiniz galiba :)
Isshiki Naruto'nun hızına bile yetişemiyordu, bu sebeple uzay zaman jutsusu yapan biri daha portalı tamamlayamadan Naruto tüyebilir.

Ayrıca anime ve mangasında uzun gösteriliyor fakat Boruto'nun Isshiki'yi ışınlaması bir anlık bile olmayan bir şey.
Yani kılıç tam Isshiki'ye değecekken 1 saniyeden bile çok daha kısa bir sürede Boruto ortaya çıkıp ışınlıyor Karmayla. Bize anlaşılabilir olması için daha uzun gösterdiler sadece.

Yani kılıç kendisine saplanacakken Isshiki küçültüp kendi boyutuna almaya çalıştı, o arada boruto henge jutsuyu bozup portalı açtı ve Isshiki'ye çarpıp kendiyle beraber farklı bir boyuta götürdü.
(Isshiki insanları küçültüp boyutuna depolayamıyor, bu sebeple Boruto'ya bir şey olmadı.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı