En abartılan anime hangisi?

Souls örneğin baya saçmaymış bu arada soulslar türünün tek örneği olarak çıktılar ve orijinalleri kadar iyi olan oyun hala ortada yok ama bleachden cok daha iyi shounen seriler var. Serinin aşırı basit ve tek düze olması bana çok sıkıcı geliyor.
Okuduğunu anla önce. Popülerliğinin yegane sebebi çıktığı yıl demişsin ben de çıktıktan 3 5 sene sonra popüler olmuş bir seriden örnek verdim. Konu souls değil burda. Ayrıca kimse bleachten daha iyi shounen yok, en iyi shounen bleachdir demedi.

Attack on Titan. Kitlesi de çok kanserdir. Yıllarca takip ettiğim tek animeydi ama bu kadar insanı takip etmesi ve izlemesi yoran ve sıkan başka bir şey hiç görmedim. Hiçbir zaman tatmin etmedi beni ve saldım en sonunda tamamen gına gelmişti.

Attack on titan. Kitlesi de çok kanserdir. Yıllarca takip ettiğim tek animeydi ama bu kadar insanı takip etmesi ve izlemesi yoran ve sıkan başka bir şey hiç görmedim. Hiçbir zaman tatmin etmedi beni ve saldım en sonunda tamamen gına gelmişti.

Attack on titan benim ilk animelerimden favorilerimdeydi ama animeyi öyle bir uzattılar ki yok season 4 part 3'ün part 2'si falan fistan adamlar uzattıkca uzatıyor daha da batıyor gözümde. Mangasının finalini de beğenmemiştim zaten. Üstüne üstlük isayama ayrıyeten farklı sayfalar daha çıkarmıştı mangaya ve onlar da rezaletti mahvoldu güzelim seri.

Popüler olan animelerin hepsi abartılıyor diyebiliriz kimisi Demon Slayer'ı kimisi Naruto'yu Dead Note veya mha yada aot un abartıldığını düşünüyor genel olarak her animeyi abartan bir kesim var zaten o yüzden pek tartışılacak bir konu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı