CeyhunErcan Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 63 16 Mayıs 2021 #1 Benim bir SSD var ve son 1 buçuk ayda 13 kez, bazen günde 2 kez format attığım oldu ve yine format atmam lazım. Bu kadar çok format atmanın zararları var mıdır, nelerdir?
Benim bir SSD var ve son 1 buçuk ayda 13 kez, bazen günde 2 kez format attığım oldu ve yine format atmam lazım. Bu kadar çok format atmanın zararları var mıdır, nelerdir?
KS KS CeyhunErcan Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 63 16 Mayıs 2021 #41 436523 dedi: Açın siz, sürücülerdeki bir problemden vs. sürekli performans düşüklüğü yaşanıyor olabilir. İmkansız değil çözüm yolu bulmak sonuçta. Genişletmek için tıkla... yarım saat beklemem gerekiyormuş yarım saat sonra açıcam Artı 0 Eksi
436523 dedi: Açın siz, sürücülerdeki bir problemden vs. sürekli performans düşüklüğü yaşanıyor olabilir. İmkansız değil çözüm yolu bulmak sonuçta. Genişletmek için tıkla... yarım saat beklemem gerekiyormuş yarım saat sonra açıcam
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 16 Mayıs 2021 #42 CeyhunErcan dedi: yarım saat beklemem gerekiyormuş yarım saat sonra açıcam Genişletmek için tıkla... Tamamdır, o zaman açarsanız yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
CeyhunErcan dedi: yarım saat beklemem gerekiyormuş yarım saat sonra açıcam Genişletmek için tıkla... Tamamdır, o zaman açarsanız yardımcı oluruz.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 16 Mayıs 2021 #43 Serkan alkan dedi: sen çok eski bir bilgisiyara win 10 kurabilirmisin yada içi boş bir bilgisiyarı açabilirmisin Genişletmek için tıkla... Çok eski bir bilgisayara Win 10 kuramazsın ama Win Xp önermezsin Win 8.1 çok kötüyse Xubuntu falan kurarsın. Artı 0 Eksi
Serkan alkan dedi: sen çok eski bir bilgisiyara win 10 kurabilirmisin yada içi boş bir bilgisiyarı açabilirmisin Genişletmek için tıkla... Çok eski bir bilgisayara Win 10 kuramazsın ama Win Xp önermezsin Win 8.1 çok kötüyse Xubuntu falan kurarsın.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #44 Anlık SSD: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Anlık SSD: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS CeyhunErcan Decapat Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 63 16 Mayıs 2021 #45 436523 dedi: Tamamdır, o zaman açarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... evet açtım şuanda yeniden teşekkürler FPS her gün biraz daha azalıyor Artı 0 Eksi
436523 dedi: Tamamdır, o zaman açarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... evet açtım şuanda yeniden teşekkürler FPS her gün biraz daha azalıyor