Çok fazla işlem hatası yapıyorum

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Lisenin son 1 yılını açıktan okudum, yani Türkçe karşılığını vermem gerekirse boş geçirdim. Sonraki 1 yıl da gene boş geçirdim. Bu sene için TYT'ye hazırlanıyorum son 3 gündür fakat Matematikte aşırı derecede işlem hatası yapıyorum. Yani bilmediğim konular değil, işlemler de çok basit. Fakat gözümün önündeki şeyi görmüyorum.

-6-3+10+C = 5 denklemini çözmem neredeyse 10 dakikamı aldı. 3 tane farklı sonuç buldum sonra doğru sonucu buldum. Bu kadar basit bir soruda bile işlem hatası yaşıyorum. Seviyem bu değil ama yani, uzun süre ara vermemden dolayı ısınmadığımdan dolayı mı kaynaklanıyor acaba yoksa aklımı mı yitirdim :(

Dostum, bu işlemlerde hata yapmaman lazım. Lise düzeyinde birisin sen. Trigonometri, Türev, İntegral'de ne yapıyorsun? 4 işlem çözmeye çalış. 1 haftada düzeleceğini umuyorum.
mini_magick20180815-12903-8gh6g.png

Son düzenleme:
Dostum, bu işlemlerde hata yapmaman lazım. Lise düzeyinde birisin sen. Trigonometri, Türev, İntegral'de ne yapıyorsun? 4 işlem çözmeye çalış. 1 haftada düzeleceğini umuyorum.
Eki Görüntüle 1299918
Hocam bunlar çok basit fakat galiba yeni nesil sorular çözerken dikkatim biraz fazla dağılıyor olabilir. Çözdüğüm sorular yeni nesil sorular da. Böyle olsa can kurban.
İnşallah zamanla ısınırım. 2 yıl ara verdik fazla oldu tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı