Çok fazla paket kaybı sorunu

Ben görmedim reset attığını belirttiği mesajı ayrıca tam reset atmak için 30 sn düğmeye basması lazım yoksa tam reset olmaz.
Uygun zamanda bu yöntemi de deneyip sonucu aktarırım.
Ben görmedim reset attığını belirttiği mesajı ayrıca tam reset atmak için 30 sn düğmeye basması lazım yoksa tam reset olmaz.
Reset atmadan önce bi test edeyim dedim ve nasıl oluyorsa düzelmiş gibi. Reset atmaya korkuyorum :) TürkNet kaynaklı hala packet loss var ama sorun yok diyorlar. Ben bunları bir türlü anlayamadım gitti..
(Sorun kesin olarak çözüme kavuşmuş değil, konuyu kapatmamanızı rica ediyorum)
botnetpltest.png

Merhaba,
Packet loss yine fırladığı için sizin yöntem ile resetledim modemi fakat resimde göründüğü gibi sonuç ortada :/
packetloss.png

Anladım hocam. Firmware'inizi eskisiyle değiştirme imkanınız yok ise cihazı iade etmeye çalışın. Yeni TürkNet'den bağımsız bir cihaz alın. Keenetic Extra DSL çok iyidir. İşinizi görür daha ucuz olsun derseniz de öneride bulunabilirim.

Arkadaş denedi. Düzelmediğini belirtti.
Modemi satın aldıktan sonraki 14 gün içerisinde iade edebiliyormuşum. Ve ben taksitli almıştım. Yani modemi değişemem maalesef.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı