White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #21 woryxie dedi: Uyumamaya çalışın akşamları vb. geç yatın erken kalkın alışmaya çalışın alışırsanız bu sorunu belki çözebilirsiniz olmazsa psikoloğa başvurunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 yıl önceki konuya mesaj yazmakta ne bileyim konuyu cortlatmayalım.
woryxie dedi: Uyumamaya çalışın akşamları vb. geç yatın erken kalkın alışmaya çalışın alışırsanız bu sorunu belki çözebilirsiniz olmazsa psikoloğa başvurunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 yıl önceki konuya mesaj yazmakta ne bileyim konuyu cortlatmayalım.
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 12 Nisan 2021 #22 White dragon dedi: Hocam 5 yıl önceki konuya mesaj yazmakta ne bileyim konuyu cortlatmayalım. Genişletmek için tıkla... Fark etmedim 5 yıl önce olduğunu altta benzer konular kısmında çıktı direk yazdım.
White dragon dedi: Hocam 5 yıl önceki konuya mesaj yazmakta ne bileyim konuyu cortlatmayalım. Genişletmek için tıkla... Fark etmedim 5 yıl önce olduğunu altta benzer konular kısmında çıktı direk yazdım.
3ns4r Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 381 Yer Bursa 12 Nisan 2021 #23 woryxie dedi: Uyumamaya çalışın akşamları vb. geç yatın erken kalkın alışmaya çalışın alışırsanız bu sorunu belki çözebilirsiniz olmazsa psikoloğa başvurunuz. Genişletmek için tıkla... Hort!
woryxie dedi: Uyumamaya çalışın akşamları vb. geç yatın erken kalkın alışmaya çalışın alışırsanız bu sorunu belki çözebilirsiniz olmazsa psikoloğa başvurunuz. Genişletmek için tıkla... Hort!
T Tre Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #24 Aynı sıkıntılar bende de var. İnşallah pandemi geçince bu sıkıntılarımızda geçecek.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #25 Yarısını bana ver ben uyuyamıyorum bile.
talatkati Picopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 338 Makaleler 4 Çözümler 1 30 Temmuz 2021 #26 Bende de tam tersi var. Ticarete girdiğinden beri her gelen telefonla uykularim kaçıyor. Uyumak da nimet.
Bende de tam tersi var. Ticarete girdiğinden beri her gelen telefonla uykularim kaçıyor. Uyumak da nimet.