Rouly
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Bu gördüğüm rüya bir kitap mı, film mi, oyundan mı bilmiyorum ama senelerdir ara ara bu rüyayı görüyorum ve çok garip olmaya başladı. Az önce uyandım ve hem unutmamak hem de belki bilen birisi vardır diye yazmak istedim. Rüyada 16 yaşında bir çocuğum ve benim gibi muhtemelen yüz veya daha fazla çocuk ülkede düzenlenen bir yarışmaya katılıyor. Hepimizin üstünde beyaz desenli kıyafetler var ve ilk etapta bizi test etmek için dizlerimize kadar suya sokulup ikinci aşamaya geçiyoruz. Mavi bir odada herkes 3 veya 4 metre yüksekliğinde bir parkur yapıp kapıya ulaşıyor ve ardından o kapıdan aşağıdaki sarı küp boyutlu yastığa atlaması gerekiyor. Eğer yanlış atarsanız mesafeye göre diskalifiye oluyor veya yukarı çıkıp tekrar ediyorsunuz. Az önceki rüyamda tam atlayacağım sırada kapının olduğu yer yıkılıyor ve aşağı atlama şansım yanımdaki çocuk ile yok oluyordu. Bizi izleyen gözetmenlerden birine baktığımda uzakta ağzı ile bir kurbağanın midesini parçalayarak fırına atıyor ve herkesin eline bunu yemek olarak veriyordu. Hocaya atlama noktası yok oldu dediğimde gidip hızlı bir şekilde düzelttik ve başarıyla atladık. Aşağı doğru merdivenlerden inerken sıradan halkın arasından geçtiğimiz esnada insanlar bize bakarak gülümsüyor ve yarışmacıları olduğumuzu biliyorlardı. Bir sonraki aşamada bir kuleye çıkıyoruz fakat kontrol edilip geçmemiz gerekiyor bu yüzden herkes çatıya kaçarak karşı binaya atlayacak ama silahlı güvenliklerin anonsu sebebiyle beklemek zorundayız. Güvenlikler gittiği zaman karşımızdaki karşı binanın tepesindeki kömür bandına atlayarak küçücük bir delikten içeri girmemiz gerekiyor. Sonda ben ve yanındaki çocuk kalıyor ve delikten girmeye çalıştığım zaman içeride bir sakura ağacı ve yeşil domuz ve insan karışımı varlıklar var (içerisi kapalı bir yer dev bir bar gibi). Arkamdaki çocuk buranın edepsizlik bölgesi olduğunu ve bu aşamada çok dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Tam bu esnada uyandım ve neden uzun zamandır aynı rüyayı gördüğümü düşünürken unutmamak için bu konuyu açtım. Kimse okur okumaz beni ilgilendirmiyor ama hep aynı yerde kalıyorum ve unutmamak için buraya not etmeyi düşünüyorum. Kendi not defterime yazarsam başına bir şey gelebilir diye internette daha güvende olacağını düşündüm. Buraya kadar okuyan birisi varsa bu bir hikayeye ait olabilir mi?