Çok ısınan bilgisayarın zamanla işlemcisi yanar mı? Termal macununu yeniledim fakat yine ısınma yapıyor. Aynısını ekran kartında yaşadım işlemcide istemiyorum. Bunun için bir uyarı, tavsiyeniz var mı? Modeli Intel Core i5 m460.
Çok ısınan bilgisayarın zamanla işlemcisi yanar mı? Termal macununu yeniledim fakat yine ısınma yapıyor. Aynısını ekran kartında yaşadım işlemcide istemiyorum. Bunun için bir uyarı, tavsiyeniz var mı? Modeli Intel Core i5 m460.
Evet yanabilir ama belli bir ısıya gelince yanmayı önlemek için güçlerini kısarlar. Bu da yeterli gelmezse kendilerini kapatırlar. Günümüzde bir işlemciyi yakmak çok zor.
Bilgisayarcı en dandik macun olduğundan bile şüpheli bir şey sürmüştür parana yazık olmuş Artics MX-4 veya Thermalright TF7 al kendin sur çok zor değil bundan sonra ısınmaz.