Tıraşcı Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:02 #1 Çok ısınan bilgisayarın zamanla işlemcisi yanar mı? Termal macununu yeniledim fakat yine ısınma yapıyor. Aynısını ekran kartında yaşadım işlemcide istemiyorum. Bunun için bir uyarı, tavsiyeniz var mı? Modeli Intel Core i5 m460.
Çok ısınan bilgisayarın zamanla işlemcisi yanar mı? Termal macununu yeniledim fakat yine ısınma yapıyor. Aynısını ekran kartında yaşadım işlemcide istemiyorum. Bunun için bir uyarı, tavsiyeniz var mı? Modeli Intel Core i5 m460.
Çözüm Cpt.Revenger Pazar 15:05 Normalde aşırı ısınma olunca sistem kendini otomatik olarak kapatır. Ama uzun vadede zarar verebilir.
Normalde aşırı ısınma olunca sistem kendini otomatik olarak kapatır. Ama uzun vadede zarar verebilir.
KS KS Tıraşcı Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:11 #11 Ekran kartım da çok ısınmamasına rağmen yandı. Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.940 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:11 #12 Tıraşcı dedi: Ortalama 70 80 derece. Genişletmek için tıkla... Sorun oluşturacak sıcaklıklar değiller. Artı 0 Eksi
Tıraşcı dedi: Ortalama 70 80 derece. Genişletmek için tıkla... Sorun oluşturacak sıcaklıklar değiller.
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer Pazar 15:12 #13 Tıraşcı dedi: Ufak bir masada her yeri sıcacık edecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Eger dediğiniz gibi masa, oda ısınıyorsa cihaz hava tahliyesini cok i̇yi yapıyor demektir. Sıcaklık içeride durmuyor, dışarı atılıyor. Tıraşcı dedi: Ekran kartım da çok ısınmamasına rağmen yandı. Genişletmek için tıkla... Genelde VRAM yanması oluyor ekran kartlarında, termal pad eskidiyse o yüzden yanabilir. Artı 0 Eksi
Tıraşcı dedi: Ufak bir masada her yeri sıcacık edecek şekilde. Genişletmek için tıkla... Eger dediğiniz gibi masa, oda ısınıyorsa cihaz hava tahliyesini cok i̇yi yapıyor demektir. Sıcaklık içeride durmuyor, dışarı atılıyor. Tıraşcı dedi: Ekran kartım da çok ısınmamasına rağmen yandı. Genişletmek için tıkla... Genelde VRAM yanması oluyor ekran kartlarında, termal pad eskidiyse o yüzden yanabilir.
KS KS Tıraşcı Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:13 #14 AshleyBenimKarim dedi: Damon Salvatore dedi: Sorun oluşturacak sıcaklıklar değiller. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... 100 derece ve üstü mü riskli? lisra dedi: Eger dediğiniz gibi masa, oda ısınıyorsa cihaz hava tahliyesini cok i̇yi yapıyor demektir. Sıcaklık içeride durmuyor, dışarı atılıyor. Genelde VRAM yanması oluyor ekran kartlarında, termal pad eskidiyse o yüzden yanabilir. Genişletmek için tıkla... Chip seti. Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: Damon Salvatore dedi: Sorun oluşturacak sıcaklıklar değiller. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... 100 derece ve üstü mü riskli? lisra dedi: Eger dediğiniz gibi masa, oda ısınıyorsa cihaz hava tahliyesini cok i̇yi yapıyor demektir. Sıcaklık içeride durmuyor, dışarı atılıyor. Genelde VRAM yanması oluyor ekran kartlarında, termal pad eskidiyse o yüzden yanabilir. Genişletmek için tıkla... Chip seti.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.349 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:13 #15 Tıraşcı dedi: 100 derece ve üstü mü riskli? Genişletmek için tıkla... 100 dereceye ulaşmadan kendini kapatır merak etme. Artı 0 Eksi
Tıraşcı dedi: 100 derece ve üstü mü riskli? Genişletmek için tıkla... 100 dereceye ulaşmadan kendini kapatır merak etme.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.940 Makaleler 5 Çözümler 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:14 #16 Tıraşcı dedi: 100 derece ve üstü mü riskli? Genişletmek için tıkla... 90-95 üstünü görmemeye bakın. Artı 0 Eksi
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.677 Makaleler 21 Çözümler 97 Pazar 15:14 #17 Hemen hemen hiçbir modern donanım yanacak kadar kendini ısıtmaz, anında kapatır. Artı 0 Eksi
KS KS Tıraşcı Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:15 #18 Ayrı bir konuya ihtiyaç var mı bilmiyorum ama peki ekran kartını yakmamak için ne yapabilirim bir daha olsun istemiyorum. Artı 0 Eksi
Ayrı bir konuya ihtiyaç var mı bilmiyorum ama peki ekran kartını yakmamak için ne yapabilirim bir daha olsun istemiyorum.
AshleyBenimKarim Femtopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 316 Çözümler 4 Yer Türkiye Pazar 15:17 #19 Tıraşcı dedi: Ayrı bir konuya ihtiyaç var mı bilmiyorum ama peki ekran kartını yakmamak için ne yapabilirim bir daha olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1-2 yılda bir temizlik yaparsın macun ped değişimi olur biter OC yapma onlar zaten fabrika çıkışlı geliyor ayarlanmış. Artı 0 Eksi
Tıraşcı dedi: Ayrı bir konuya ihtiyaç var mı bilmiyorum ama peki ekran kartını yakmamak için ne yapabilirim bir daha olsun istemiyorum. Genişletmek için tıkla... 1-2 yılda bir temizlik yaparsın macun ped değişimi olur biter OC yapma onlar zaten fabrika çıkışlı geliyor ayarlanmış.
KS KS Tıraşcı Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 15:17 #20 AshleyBenimKarim dedi: 1-2 yılda bir temizlik yaparsın macun ped değişimi olur biter OC yapma onlar zaten fabrika çıkışlı geliyor ayarlanmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
AshleyBenimKarim dedi: 1-2 yılda bir temizlik yaparsın macun ped değişimi olur biter OC yapma onlar zaten fabrika çıkışlı geliyor ayarlanmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.