Çok kart almak zararlı mıdır?

17 yaşındayım. Papara, Tosla, param, pep, ve fastPay hesapları açtım. Hepsini de T.C ile onayladım. Sadece Papara'nın kartını aldım. Tosla'nın ise 2.5 haftadır gelmedi.

Benim sorum şu: İleride başım yanar mı? Bilindik güvenilir markalar ama bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Kart fetişim var.

21 yaşındayım kredi kartlarımın toplam limiti 35 bin TL :D
 
Yaşın 18i geçtikten sonra bunu kredi notun belirler, her banka her gelene kredi kartı vermez. Belli başlı faktörler var kredi kartı alabilmen için ama öğrenci kredi kartı için şansını deneyebilirsin.
Peki kredi notumu nasıl yüksek tutabilirim? Ya da 18'den önce yapabileceğim bir şey var mı?
 
Kredi kartına bulaşmadığın sürece sorun yok. Bunların aidat adı altında yıllık ücretleri oluyor. Yıl bitiminde 300-400 tl gibi borçlarla karşılaşmak istemiyorsan, ön ödemeli kartlara devam et. Yinede ben kimlik bilgilerimi her firmayla paylaşmayı doğru bulmuyorum.
 
Peki kredi notumu nasıl yüksek tutabilirim? Ya da 18'den önce yapacileceğim bir şey var mı?
Yaşını doldurmadan kredi kartı alamazsın fakat banka hesabı açtırıp fiziksel bir banka kartı alabilirsin ama bunun için ailenden biriyle gitmen gerekiyor. Kredi notunu da hesabını oluşturduğun banka ile etkileşimini yüksek tutarak yükseltebilirsin.
 
Valla ben 22 yaşındayım. İştir, okuldur, çaydır bir sürü kartım oldu. Artık hangisinde neyin olduğunu şaşırmaya başladım. Kampanyalardan yaralanmak istiyorsan ayrı ama tavsiyem çok fazla kartın olmasın. Zorunlu olmadıkça farklı işler için farklı kartlar açma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı