Çok kötü CS:GO oynuyorum

Sürekli düşük ranklarda oyun oynarsan oyunda Aim'in bozulur ve oyun ciddiyetin azalır. Kendine bir hesap belirle ve sürekli onda oyna. Maçlara girmeden ısınmayı ihmal etme. Oynayacağın ahritaların infolarını spotlarını öğren öyle maça gir.

Benim tavsiyem, eğlenmek için oynaman olacak. Hırslı bir şekilde oynarsan oynayamadıkça üzülürsün ve bu durum derslerini de etkiler. Sal gitsin, adamları vuramazsan onlar üzülsün "Biz nasıl vurulmadık buna" diye.

İlk cs go açtığın zaman rekabetçi girme ! Önce Ölüm Maçı sunucularını girebilirsin. 15- 20 dk elin ısınsın o zaman rekabetçi gir. Ayrıca şu videoda herşey açıkca anlatılıyor :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstad direk ak-47 çalış 1v5 bile oyun taşıyabilirsin ama antrenman yapıyorum dediğin gibi günde kaç saat çalışıyorsun one tap olayı çok önemli sprey zamanla elin kendisi alışıyor ama one tap olarak başlasan çok rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…