Çok mu boş yapıyorum?

Selam arkadaşlar.

Technopat'da bazen boş mu konuşuyorum anlayamıyorum.

Benim derdime derman olur musunuz?
Çok boş yaptığını düşünüp az konuşmaya başlarsan bu sefer de "bazı" insanlar senin çok az konuştuğunu söyleyecekler. Herkesi ikna etmen mümkün değil. İnsanları ikna etmek için mi, yoksa bu huyundan kendin de rahatsız olduğun için mi kendini değiştirmek istiyorsun? Bu önemli. Atatürk'e en azından saygı bile duymayan insanlar olabiliyor. Yani herkesi ikna edememen kadar normal bir şey yok. Kendini bilmen lazım. Yani sen aşırı boş konuşan biriysen bunu kabullenmekten korkma, önemli olan "sen" bunu değiştirmek istiyor musun? Yani insanları memnun etmek için değil, kendini memnun etmek için. Bence psikoloğa git, diğer konularını da gördüm.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.

Technopat'da bazen boş mu konuşuyorum anlayamıyorum.

Benim derdime derman olur musunuz?
Boş konuşuyor olsan bile bu konuyu açman saçma. Jüri üyesi gibi hepimiz tek tek senin sosyaldeki yazışmalarını mı puanlayacak? Kendine boş boş dertler yaratma. Rahatsız olan göz ardı eder, geçer.

Boş yapmaktan kastın açtığın konular ise zaten bu forumun amacı senin aklına takılan sorular, sıkıntıların ve yaşadığın sorunlara çözüm ve fikir bulmak. Örneğin senin aklına doğa ile ilgili bir şey takılır adamın biri bakar ne boş bir konu bu der onun aklına for mustang in lastiğinin ebatı aklına takılır onu sorar sana göre o boştur. Bir şey sorarken diğerleri ne der diye düşünme. Herkesin ilgi ve alakası farklıdır. Kafana takm abunları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı