Çok boş yaptığını düşünüp az konuşmaya başlarsan bu sefer de "bazı" insanlar senin çok az konuştuğunu söyleyecekler. Herkesi ikna etmen mümkün değil. İnsanları ikna etmek için mi, yoksa bu huyundan kendin de rahatsız olduğun için mi kendini değiştirmek istiyorsun? Bu önemli. Atatürk'e en azından saygı bile duymayan insanlar olabiliyor. Yani herkesi ikna edememen kadar normal bir şey yok. Kendini bilmen lazım. Yani sen aşırı boş konuşan biriysen bunu kabullenmekten korkma, önemli olan "sen" bunu değiştirmek istiyor musun? Yani insanları memnun etmek için değil, kendini memnun etmek için. Bence psikoloğa git, diğer konularını da gördüm.Selam arkadaşlar.
Technopat'da bazen boş mu konuşuyorum anlayamıyorum.
Benim derdime derman olur musunuz?
Boş konuşuyor olsan bile bu konuyu açman saçma. Jüri üyesi gibi hepimiz tek tek senin sosyaldeki yazışmalarını mı puanlayacak? Kendine boş boş dertler yaratma. Rahatsız olan göz ardı eder, geçer.Selam arkadaşlar.
Technopat'da bazen boş mu konuşuyorum anlayamıyorum.
Benim derdime derman olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.