Çok mu gereksiz iş yapıyorum?

Makaleler
49
Mesela dün toplantımız oldu. Planlar kuruyoruz. Ben program yapmada yardımcı olacağımı söyledim ancak ben program yapmadan gram anlamıyormuşum. Ben de kendimi salak salak bir şeyler bildiğimi sanıyormuşum.

Bundan sonra etliye sütlüye karışmayacağım. Zaten kimse beni tınlamıyor. Sadece bu konuda değil ben bir şey atıyorum masaya plan için. Benim yüzüme bakıp kendi aralarında konuşmaya devam ediyorlar. Halay çekildi bir ara. Halayın akışını ben bozuyordum. Çektim kenara oturdum ve üzüldüm. Kimse bakmıyor. Gereksiz ne yaptım bilmiyorum.

Tamam, PC konusunda pek iyi olmadığımı sonradan fark ettim. Ama normal konuşmalarda bana söz hakkı vermiyorlar. Tabii, haliyle gücendim.

Ben ne yapıyorum arkadaş?

Son düzenleme:
İçsel bunalımda olduğunuz için buraya yazmışsınız galiba daha iş arkadaşlarınızın bile takmadığı fikirleri kimse çalmaya vs uğraşmaz Drive'a yedekleyebilirsiniz ve bu acımasız dünyanın bir parçasısınız sizden işini kat kat daha iyi yapan insanlar olacaktır kendinizi geliştirmeyi ve iyi fikirler sunmayı deneyin.

Kafanız çok karışık, kendinizi daha keşfedememişsiniz ve bu yüzden özgüveniniz az.
Bundan dolayı da ne yaptığınızı ve başkalarına ne anlatmak istediğinizi siz de tam olarak bilmiyorsunuz.

Sakin bir ortamda kendinizle baş başa kalıp kendinizi keşfedebileceğiniz aktiviteler yapmayı deneyin. Doğa yürüyüşü, meditasyon, namaz vs. gibi.
Doğada kendini keşfetmek en güzeli.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı