Çok mu tipsizim?

Kerimcan.con

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rx 6600 r5 5600 16gb ram
Şu ana kadar 10.15 kiza yazdim.
Ve hepsiyle normal iyiken bildigimiz konuşurken okuldan Ark veya sosyal Media'dan tanistigim kızlara fotoğraf atınca Instagram'dan ban atiyorlar veya normal hayatta konuşmaya bile gelmiyorlar sanırım çok mu tipsizim yani bilmiyorum :(

Dün bir kizla konusurken normal sohbet ederken o sohbet acarken bu sabah anlik istedi ve gördükten sonra engelledi okuldayken hiçbir keyfim kalmadı. 😔 sanirim çok tipsizim.

Hocam bu kişiden kişiye değişir. Kendinizi üzmeyin boşa. Bende kendimi çirkin hissederdim ve bu foruma fotoğrafımı attım ve insanlardan yorumlarını aldım. 5 Sayfa yorum geldi ve 1 tanesi bile kötü değildi. Bana kötü gelen başkasına en iyisi olarak gelebilir. Eminim ki yaşınız daha genç. O yüzden kız meselerini bu kadar kafanızda büyütmeyin. 21 Yaşındayım ilk defa sevgilim oldu ve ciddiyiz ama sorun şurada ben önceden yalnız başıma öleceğimi düşünüyordum. Yani kafanızda büyütmeyin.

Hocam bu kişiden kişiye değişir. Kendinizi üzmeyin boşa. Bende kendimi çirkin hissederdim ve bu foruma fotoğrafımı attım ve insanlardan yorumlarını aldım. 5 Sayfa yorum geldi ve 1 tanesi bile kötü değildi. Bana kötü gelen başkasına en iyisi olarak gelebilir. Eminim ki yaşınız daha genç. O yüzden kız meselerini bu kadar kafanızda büyütmeyin. 21 Yaşındayım ilk defa sevgilim oldu ve ciddiyiz ama sorun şurada ben önceden yalnız başıma öleceğimi düşünüyordum. Yani kafanızda büyütmeyin.
:) peki hocam

Hocam bu kişiden kişiye değişir. Kendinizi üzmeyin boşa. Bende kendimi çirkin hissederdim ve bu foruma fotoğrafımı attım ve insanlardan yorumlarını aldım. 5 sayfa yorum geldi ve 1 tanesi bile kötü değildi. Bana kötü gelen başkasına en iyisi olarak gelebilir. Eminim ki yaşınız daha genç. O yüzden kız meselerini bu kadar kafanızda büyütmeyin. 21 yaşındayım ilk defa sevgilim oldu ve ciddiyiz ama sorun şurada ben önceden yalnız başıma öleceğimi düşünüyordum. Yani kafanızda büyütmeyin.

Konuyu atar mısın çok merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı