Çok mutsuzum

Başarılarımızın getirdiği duygular bir anın parçasından ibarettir, kalıcı olması imkansızdır. Hayatta hiç bir şeye sahip olamasanız bile kendinize değer vermeniz gerekir. Yapabileceklerimiz bir araçtır, ne zaman başarılarımıza ulaşmak için kendimizi araç haline getirirsek o zaman huzurumuzu kaybederiz. İnsan yapısı gereği boşluğa düştüğünde daralır, kabullenemez ve değerli hissetmek ister. Ayrıca uykulu olduğunuz durumda pek sağlıklı düşünemezsiniz, üzülmek mutlu olmaktan daha kolaydır. Bu yüzden uykudan önce gelen olumsuz düşünce ve hislere çok kolay aldanırsınız. Ne olursa olsun her şeyin geçici olduğunu ama kötü his ve düşüncelerin hayatta hiç bir şeyiniz olmasa bile aldanmaya değmeyecek şeyler olduğunu bilmeniz gerek.
Gerçekten teşekkür ederim çok güzel tavsiyelerin var. Fikirlerin de gerçekten azımsanamayacak derecede parlak. Mümkün olan bir zamanda sohbet etmek isterim.
 
PC oyun oyna yeni insanlarla çalış üzülme kötü dönemi olur herkesin ama geçer.

Eğer anneniz veya babanız köy çocuğu ise ve köyde sizi memnuniyetle 1 hafta evinde ağırlaya bilecek akrabanız varsa köye gidin. 1 haftada olsa size iyi gelecektir. Bu süre zarfında çok az çalışın. Genel olarak rahatlama bakın. Köy her zaman iyi gelir.

Bizde köyde yaşıyıcaz köpeğimle ders çalışacağım böyle deyince aklıma bir video geldi çocuk koyunlarla çalışıp yani çoban olarak LGS birincisi oluyordu.
 

Geri
Yukarı