Çok sağlam korku filmi önerisi

• Konuyu başlatan Redburne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 9.398
Oculus - İzlediğim en korkunç film diyebilirim
Last Shift 2014 - Rahatsız edici görüntüler var.
Fractured - İlginç konusu olan bir film, tavsiye ederim.
The Ritual - Bu da Indie yapım.
Lights Out
The Autopsy of Jane Doe
Don't Breathe
Knowing
Flatliners

Oculus'u kesinlikle tavsiye ediyorum, fragmana bakmadan izleyin. Severseniz Last Shift de size gelir.

Çok fazla korku filmi izledim ama korkmadığım için etki bırakan bir film olmadı. Sadece küçükken Pet Sematary'den korkmuştum. Yeni versiyonu çekildi izleyebilirsin.

Yerli korku filmlerinin de hepsini izledim sanırım. Cinlere inanmadığım için korkmadım ama insanı sürekli geriyor özellikle Siccin seri ve Dabbe Cin Çarpması güzel.
Dabbe serisinin hepsinde konu hemen hemen aynı. Cinleri trans bireyler seslendiriyor sanki bir de korku efekti kamerayı saçma sapan sallamaktan ibaret olduğu için insanı pek moda sokamıyor ama Cin Çarpması filmini gerçekten beğendim.

Bir yerli film olarak Azap da başarılı.

Kesinlikle Jeepers Creepers. İlk defa çok küçükken izlemiştim o zamandan beri korkuyorum ve hala arada açıp izlerim. Konusu da baya iyidir 😀

Insidious: The last Key tavsiye ederim. Sinemada izlemistim beni bayağı korkutmuştu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı