Çok saygısız bir insanım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyku düzenimde mahvoldu. Gece 4'te uyu sabah 3'te kalk.

14 yaşında bir çocuk olarak senin fikirlerinin kimse tarafından sallanmadığına eminim buna kendi yaşıtlarında dahil. Sadece küçümseyip tepki bekliyorsun ve ilgi bekliyorsun milleti küçümsemeye devam edebilirsin. Bu arada çözüm filan istememiş zaten çözümü bizde değil. Her şeye aile büyüğü tavsiyesi gibi yorumlar yapmayın artık.

14 yaşında bir çocuk olarak senin fikirlerinin kimse tarafından sallanmadığına eminim buna kendi yaşıtlarında dahil. Sadece küçümseyip tepki bekliyorsun ve ilgi bekliyorsun milleti küçümsemeye devam edebilirsin. Bu arada çözüm filan istememiş zaten çözümü bizde değil. Her şeye aile büyüğü tavsiyesi gibi yorumlar yapmayın artık.

En doğrusu senden çıktı. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.

Bu durumdan nasıl kurtulacağımı sordum ama bu iş psikolojiye döndü.

Bize bir sorununu anlatmış bunun üstüne sadece çözüm üretmek en sağlıklısı. Zaten böyle bir konu açması bile bu konunun onu darladığını ve bir çözüm bulmak istedigini gösteriyor.

Fazla kiloluyum kendimi bir aptal olarak görüyorum.

Sorun gittikçe psikolojiye gidiyor.
Spora git kilonu ver, abur cubur gibi şeyleri yemek yerine meyve, yoğurt, mısır gibi sağlıklı şeyler ye. Kendine bir hobi edin evde bir uğraşın olsun, Örneğin kitap okumak gibi. Mahalleden birkaç arkadaş edinmeye çalış, beraber bisiklet sürün veya top oynayın. Hem bu sayede sosyalleşirsin ve özgüvenin kendine gelir. Namaz kılmıyorsan namaza başla, namaz hayâsızlıktan ve kötülükten alıkoyar.

Yardım istiyorsan al sana tavsiye 16-17 yaşına kadar kilonu ver boyun uzamayı bırakınca verirsen kalıcı görüntü kalabilir normal kilonla aranda çok kilo farkı varsa eğer. Psikolojik destek al diyenlere de zerre katılmıyorum psikoloğa gidince herkesten nefret ediyorum desen seni topluma sokmaya çalışacak boş iş. Bugünlerini böyle nefretle geçirirsen daha 14 yaşında çook pişman olursun haberin olsun. Bu arada psikolojin değil uyku düzenin bozulmuş yani yaz aylarında okul yokken 4 de yatman işin olmadığı için normal. Konudaki tavsiyeleri okuyunca kahroldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı