Sticker dediğiniz içi açılmadığını göstərən sticker mı?Fanı çıkarttıp beyaz stickeri kaldığında küçük demir ve yanında slikon gibi bir şey göreceksin, zaman içinde hasar alıyor fandan anormal sesler geliyor, hasar arttıkça kendine yeni yuva yapıyor gibi düşünebilirsiniz. sonrasında ses kesiliyor, (bu tamamiyle teori) hasar aldığı gerçek, sesin nasıl kendi kendine kesildiğini tahmin yürüttüm.
fakat çok basit bir çözümü var, stickeri kaldırıp gres yağı sıkıyorsunuz ses problemi çözülüyor. Küçükken öyle yapardım bilgisayarlarıma. fandan gelen ses problemini çözerdim.
ne stickeri olduğunu bilmem. açıp yağ koyarsanız sesi keser.Sticker dediğiniz içi açılmadığını göstərən sticker mı?
Hocam ısınma problemin yoksa kafanı yorma. Daha iyi işte.Bilgisayarın çalışma sesini bilgisayar başlarken bile çok az duyuyorum kaç aydır. İşlemci, RAM kullanımım azalmadı tam tersine eski bir bilgisayara sahip olduğum için arttı. Bunun bir sebebi olabilir mi yoksa normal mi?
Hocam anlamadım çok ses çıkartmasını mı çözdünüz yoksa az ses çıkarmasını mı? Yani fanın bir bölümü hasar gördüğü için mi ses az çıkıyor?Fanı çıkarttıp beyaz stickeri kaldığında küçük demir ve yanında slikon gibi bir şey göreceksin, zaman içinde hasar alıyor fandan anormal sesler geliyor, hasar arttıkça kendine yeni yuva yapıyor gibi düşünebilirsiniz. sonrasında ses kesiliyor, (bu tamamiyle teori) hasar aldığı gerçek, sesin nasıl kendi kendine kesildiğini tahmin yürüttüm.
fakat çok basit bir çözümü var, stickeri kaldırıp gres yağı sıkıyorsunuz ses problemi çözülüyor. Küçükken öyle yapardım bilgisayarlarıma. fandan gelen ses problemini çözerdim.
Pc fanından ses çıkıyorsa, fotoğrafını attığım gibi gres yağıyla yağladığında, ses çıkmıyor. aynı kapıyı yağlamak gibi yağlıyon ses problemi çözülüyor. ama sessizleştiyse hiç bulaşmaHocam anlamadım çok ses çıkartmasını mı çözdünüz yoksa az ses çıkarmasını mı? Yani fanın bir bölümü hasar gördüğü için mi ses az çıkıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.