Çok sevdiğim bir arkadaşım var ve kaybetmek istemiyorum

TabWizard

Hectopat
Daha fazla  
Çok çok sevdiğim bir arkadaşım var. Benim için aşırı özel. Onu kaybetmek istemiyorum. Kız arkadaşım ama kardeşim gibi çok seviyorum. Kaybetmek istemiyorum. Ona hep çok güzelsin, çok tatlısın vb. diyerek övüyorum. Bu ilgi onu bunaltıyormuş gibi bir korku var içimde. Ben sessiz bir çocuğum. Onun beni yorumlamasına göre sakinim.

Son günlerde yeni bir çocuk var onunla konuşmak için Wp'ye giriyor, aktif olduğunu görüyorum ama ben ona yazıyorum buna rağmen sohbetime en az 1-2 saat sonra onunla sohbeti bitince yazıyor. 4-5 dk o konuşmada da diğer çocuğu övüyor, o çocukla 2 saat konuşuyor ama benimle sadece 4-5 dk oldu.

Eskiden hep konuşurduk şimdi okul açıldı göremiyorum. Bu yeni çocuk zaten onun sınıf arkadaşı. Onunla farklı okullardayız. En azından öğlen araları görebileyim diye okulumu değiştirmeye çalıştım fakat ailem sebebini öğrenince karşı çıktı. Tabii tek sebebi o da değildi ama neyse.

Benim yerimin ayrı olduğunu ve hep en yakın arkadaş olarak kalacağımızı söylüyor ama o çocuk onu daha fazla görebilme şansına sahip çünkü onunla aynı sınıfta. Yarın beni o çocukla tanıştıracak o anda neler yapabilirim? Ayrıca onu kaybetmemek için ne yapabilirim? Daha eğlenceli bir insan mı olmalıyım? Nasıl olacağım?

Bir kere o senin her şeyin değil bunu aklından bir çıkar. Diğer çocukla aynı sınıfta, onunla ileride sevgili olacak ve seni unutacak/ sevgilisi seninle konuşmasını istemeyecek. Bu kadar abartı ilgi gösterme. Bir kız için okulunu değiştirmeyi de düşünme(diğer nedenleri bilmiyorum) kız bir gün soğuk yapar dünyalar başına yıkılır sonra. Senin değer verdiğin kadar değer verse sana bir kere sohbetlerde o çocuğu övmez. Seninle bu kadar kısa kesip onunla bu kadar uzun konuşmaz. Bağlanmayın bu kadar.

Klasik bir uydu erkeksin, önce uydu erkek olmayı bırakman gerekiyor. Sebebini daha önce bu forumda yazdığım bir mesajla açıklamak istiyorum.

Kadın-erkek ilişkileri arasında erkeğin akçesi sekstir, kadının ise ilgidir. Kadınların ilgi almadan seks yapmama, erkeğin ise (en azından maskülen erkeğin) seks yapmadan ilgilenmeme yönelimleri vardır.

Bu yönelimi delen kadın tipi seksi para karşılığı süren fahişelerdir (belki bu kategoriye fuckbuddy kadınlar da dahil edilebilir), erkek tarafında ise böyle uydu erkeklerdir. Fuckbuddy veya fahişe olan kadınlar ilgisiz seksi piyasaya sürer, uydu erkek ise sekssiz ilgiyi piyasaya sürer. Sonuç olarak kadınlarda bu işi para karşılığı yapan fahişeler ne ise, erkeklerde de uydular onlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı