Çok sevdiğim bir kızdan beklenmedik bir hareket aldım

Falka0

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ilk öncelikle okuyan herkese teşekkür ederim.

10.sınıfa gidiyorum şimdi 11e geçtim aynı okuldaydık bir tane kız vardı bana takip isteği atmıştı 30 takipçisi vardı fazla sosyal biri değildi çok utangaçtı bende ona geri takip attım Pp'sinde Ciri vardı Witcher oynayanlar bilir bende Witcher hayranıydım onun için fazla tutuldum bu kıza 2 gün aradan sonra selam yazıp tanışmak istedim sonra sohbet ilerledi vs bayağı bir sıcak olduk 3 haftanın her dakikası konuşuyorduk bana "iyi ki seni tanımışım","birbirimize bayağı benziyoruz" tarzı şeyler deyip fazla umut vermişti.

Ardından okulda seni görürsem konuşalım mı demişti. Bende tamam dedim yanıma geldi selamlaştık. Aşırı utanıyordu yani gerçekten birbirimize de benziyorduk ruh ikiziydik. Sanki çok ortak yönlerimiz vardı okulda sürekli sınıfımın önünden geçiyordu. Teneffüse öğle arasına çıktığımda sürekli arkamdaydı beni izliyordu. Tam yan yana geçecekken geri dönmüştü utancından u dönüşü atmıştı. Yani beni gördüğünde sürekli gülüyordu sevdiğinden kesinlikle emindim.

Tam her şey iyi gidiyordu iyi anlaşıyorduk fakat birdenbire "erkek arkadaşım seninle konuşmamı istemiyor" yazdı ben şok oldum. Hiç böyle bir şey beklemiyordum bana hoşlandığım kişi yok demişti. Olsa zaten konuşmazdım ve 1 ay sonra okula 4 gün gitmediğim gün arkadaşıma okuldan gitti mi diye sormuş. Sevgilisini de tanıyorum sınıftan birisi tam keko sürekli kızlarla vs takılıyor hiç sevmem. Daha önce de konuşuyorlarmış zaten fakat madem seviyor madem sevgili olacaktı bana neden böyle umut verdi? Gerçekten anlamadım. Hayatta zevkim kalmadı, tüm duygularımı kaybettim gerçekten ilk defa birisine gerçek anlamda aşık olmuştum.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızla daha sevgili bile olmadan bağlanmışsın, büyük hata.

Kızı sal, sevgili olduğu eleman keko tipliyse hele, direk sal.

Verecek tavsiye yok açıkçası, klasikleşmiş şeylerden hep, bu durumda yapabileceğiniz tek şey kızı umursamamak, artık önünüze bakın.

Dostum sen kendi yolundan kendini geliştirmeye devam et. 2 yıl sonra sınavın var ona odaklan. Hayat kızlardan ibaret değil. Ders olmuş sana en azından.

Ayrıca nedir bu kızların keko sevdası? İkiye bölünmeyi veya aldatılmayı bu kadar çok mu istiyorlar? Sonra da nerede sadık erkek, güvenilir erkek diye ağlıyorlar. Genelleme yapmıyorum ama bu tip kızları anlamış değilim.

@Falka0

Muhtemelen erkek arkadaşıyla sorun yaşadı, o süreç içerisinde seni de ilgi kaynağı olarak kullandı. Sevgilisiyle arasını düzeltince de seni kenara attı. Aslında kızlarla yazışmanız mantıklı değil. Onun yerine kahve içmeye çağırın, yüz yüze oturup konuşun. Mesajlaşma üzerinden yapılan konuşmalar mantıklı değil. Bir kız ile telefondan konuşmanız, günlük en fazla 10-15 dakika olmalı. 10-15 dakikayı geçerse de tekmeyi yeme ihtimaliniz daha yüksek. Kendi kendinizle vakit geçirmesini öğrenin, herkese müsait olmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı