Çok sevdiğim kız arkadaşım tarafından aldatıldım

585599

Decapat
Bu sabah onun icin konu açmıştım ve rosmanna giderken bana bunları yapmana gerek yok dedi. Ben iyi bir manada anlamıştım ama kötü bir anlamdaymış. Beni aslında hiç sevmiyormuş beni sevmeyi çok denemiş ama hiçbir zaman sevememiş. Eski sevgilisini seviyormuş hala arada bir konusuyolarmış. Ben arkadaşlarindan laf aldım yok öyle biri hep senden bahsediyordu hep seni seviyordu diyorlar. Ne yapıcağmi bilemedim onu köpek gibi seviyorum. Ondan başkasını istemiyorum. Hiç konuşucak arkadaşim yok sadece annem var rica ediyorum tavsiye verin. Onu hala çok seviyorum.

Son düzenleme:
İnsan hiç sevmediği biriyle neden sevgili olur neyse. Hocam yapacak bir şey yok sizi sevmeyen biri size sadece zarar verecektir onu şu an seviyor olabilirsiniz ama unutabilirsiniz kendinize bir hobi bulun bir hayvan edinin gerçekten çok işe yarar herhangi bir spora başlayın rastgele bir hobi edinin unutursunuz bir süre sonra iyi ki ayrılmışım dersiniz o kişi şu an size sadece bir engel dünyada ki tek kız o değil. Yaşınız kaçtı bu arada.

Seni sevmeyeni sevme. Öyle sazcı aşıklar triplerine girme. O sana değer vermezse sen de verme. Dünya senin dünyan ve merkezinde sen varsın. O merkezi sadece seni gerçekten seven kişilerle paylaşmalısın. Seni sevmeyenin ve seni aldatanın senin dünyanda işi yok.

Bu sabah onun icin konu açmıştım ve rosmanna giderken bana bunları yapmana gerek yok dedi. Ben iyi bir manada anlamıştım ama kötü bir anlamdaymış. Beni aslında hiç sevmiyormuş beni sevmeyi çok denemiş ama hiçbir zaman sevememiş. Eski sevgilisini seviyormuş hala arada bir konusuyolarmış. Ben arkadaşlarindan laf aldım yok öyle biri hep senden bahsediyordu hep seni seviyordu diyorlar. Ne yapıcağmi bilemedim onu köpek gibi seviyorum. Ondan başkasını istemiyorum. Hiç konuşucak arkadaşim yok sadece annem var rica ediyorum tavsiye verin. Onu hala çok seviyorum.
Bırak Allah aşkına, sevmiyorsa uzatmaya gerek yok yani.

Kadın milletinden yüzümüz gülmedi orhaaaan.
Şaka bir yana boş ver kendisi kaybetmiş. Asıl suçlu bence sensin birine hakettiginden fazla yüz verirsen seni evcil hayvanı veya dilek cini yapar ve ihtiyacı kalmadığı zaman bir kenara fırlatır. Yanlış anlama niyetim kötü değil.

Yani evet dediginiz gibi seni hiç sevmedim lafindan sonra bende sevgimi yitirdim ama o kadar gecirdigimiz zaman vakit sarıldığmız zamanlar onu optügüm anlar aklıma gelince cok üzülüyorum kalbim onu istiyor ama beynim biliyor ki artik o yok.

Seni sevmeyeni sevme. Öyle sazcı aşıklar triplerine girme. O sana değer vermezse sen de verme. Dünya senin dünyan ve merkezinde sen varsın. O merkezi sadece seni gerçekten seven kişilerle paylaşmalısın. Seni sevmeyenin ve seni aldatanın senin dünyanda işi yok.

Hocam böyle düşünmekte yanlış bence. Dünya bir kişinin etrafında döner dersen ve o kişi gaza gelip her istediğini yapabileceğini düşünürse daha çok acı çeker bence.

Hocam bir mastürbasyon patlatın geçer içinizdeki acı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı