Sana çok samimi ve dürüst bir şekilde anlatıyorum iyi oku, eğer sana biri takma kafana derse ona sadece haklısın, evet ya öyle yapmalıyım gibi şeyler söyle ve geçiştir, ve içinden söv ama sağlam söv çünkü sendeki stres kaygı bozukluğu sendekilerin aynısı bende de vardı ve haplarımı almadığım zaman hala da var bu zamanla hatta belki de çok uzun bir zamanla hatta belki de hiç geçmeyecek bir hastalık, bu durumda yapabileceğin tek şey sağlam bir hap almak, ilaç kullanmayı seven bir insan değilim hastalandığımda bile dayabildiğim kadar dayanırım çünkü ilaçlar aslında çok tehlikelidir ama bizim durumumuzda hapı, biraz garip bir tabir olacak fakat,
uyuşturucu bağımlılarının olduğu duruma düşmek zorunda kalıyorsun. Hapları almaya başladığın zaman (eğer doktorun sana doğru hapı bulmuşsa) hayatın karanlıktan aydınlığa dönüyor özgüvenin geri geliyor, duygularını daha iyi kontrol ediyorsun ve hapları öyle anlık bir şey gibi bekleme düzenli kullan çok mutlu olmaya başlıyorsun. Bu arada kimseye derdini anlatıp kendini de yorma insanların geneli empati yapmaktan aciz. Aynen reis sen takma dedin ben takmadım çok iyisin. Böyle bir dava yok yaşamadıkları duruma takma diyorlar. Türkçe ibarelerle sana kendimi çok iyi anlatamasamda. Özetle bir psikiyatri doktoruna kimseye ailene akrabana anlatmadan git ve seni biraz olsun duygusuzlaştıracak bir ilaç bul kendine hiç kimseye anlatma ama bu çok önemli bir anlatırsan soru bombardımanı peşini bırakmaz, ve sana sanki hastaymışsın gibi bakalar, Türk toplumu böyledir. Bu arada sana mahalle abisi gibi öğüt veriyorum ama kaç yaşında olduğunu bilmiyorum
anlayışın için teşekkürler.