Çok stres oluyorum

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. İlaç kullanmadan bu sorunu çözmek istiyorum. Psikiyatrise gitmek yerine bir psikoloğa gitmek bana göre daha iyi olabilir. Ayrıca dediklerinizde haklısınız. Bu tarz durumlarda insanlar hastaymışım gibi tepkiler verebiliyor.
Bende aynı durumdayım. Her sabah aynı kişileri görmekten nefret ediyorum. Hepsi birbirinin kopyası. Hepsi aynı görünmek için şekilden şekle giriyorlar. Bu yüzden okul dışında özel hayatımda hiçbirine yer vermiyorum. Hocalardan yana bir sıkıntım yok. Dersi dinlemek benim için keyifli. Bundan olsa gerek.
O düşünceyi orada bitirmeye çalışıyorum ancak bitmiyor. Bir süre sonra tekrar geliyor. İnsanları kırmamak için bir şeyi 50 kere düşünüp söylerim. Bu düşünceler yüksek ihtimalle bundan kaynaklanıyor.

Ayrıca psikolojik bir rahatsızlığım yok. Sadece bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum.

Arkadaşlar ben çözümünü buldum. Birisini eleştirirken dava açmasından mı korkuyorum? "Açsın kardeşim." diyorum geçiyorum. Çünkü bu bir suç değil. Eleştiri hakaret sayılmaz. Böyle yapıyorum. Ardından rahatlıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…