Çok şükür İzmir bugün de ölmedi

İstanbulda şu 10 - 20 sene içerisinde 7.0 üstü bir deprem bekliyorum ben de.

@Jira Bakırköyün zemini nasıl acaba? Üsküdar bildiğin kaya, karşınınki nasıl acaba?
Karşısı dağ, tepe, taş zaten :) Buralar dümdüz ya. Sizin oralar kadar sağlam kayalar falan yok.

Ben de Toki'de oturuyorum. Sağlamdır herhalde.

Ben de Toki'de oturuyorum. Sağlamdır herhalde.
Toki sağlamdır hocam.. :ıslık:

depositphotos_7177096-stock-photo-money-house-of-cards.jpg

Yok ya sağlamdır. Erbabına soralım: @er36po
Sağlam değildir demek genele girer ki bu da yanlış olur. Türkiye'de işler nasıl yürür bilirsiniz :rolleyes: (Tamamen İnisiyatif)
Sonuçta bu konutları devlet değil özel şirketler yapıyor...
Özel şirketler ise ihaleyi kazanabilmek için ya Ankara'daki dayısını arayacak ya da olabilecek en düşük fiyatı verecek ki ihaleyi kazanabilsin. İhaleyi kazanan ya da torpille alan müteahhit hırsızın önde gideni ise o konutlardan ev alanların canı Allah'a emanet. (Bu, tabi yine de kolay yıkılabilecek anlamına gelmez.) Yok, müteahhit yarın doğabilecek sorunları göz önünde bulunduran bir tip ve tabi biraz da vicdanlı biriyse; yine de zamanla kapı penceresi dökülecek olsa da temel/ kaba malzeme, işçilik olarak sağlam olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı