Çok takıntılı biri olmak

efsnebenlk

Hectopat
Arkadaşlar nedense sürekli takıntılı biriyim, bir olay yaşayınca kafaya çok takıyorum. Örneğin biriyle olay yaşadığımda o olayı sürekli kafaya takıyorum ve unutamıyorum. Normalde her insan yaşadığı olayı zamanla unutup geçer.
Bir de sürekli burnuma kafayı takıyorum. Yıllar önce aldığım burnuma aldığım darbe sonrası yandan geniş gözüküyor diye kafaya çok takıyorum. Bu takıntılar yüzünden intihar etmeyi düşündüm ama öyle bir cesaretim yok. Tipimi de beğenmiyorum ve insanlardan çok utanıyorum. Çünkü zamanında çoğu insan beni dışladı. Sürekli geçmişte daha farklı biri olabilirdim diye düşünüyorum, ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşınız tahminimce ergenlik çağında hocam. Bunlar normal hatta zaman zaman fazlası da oluyor. Boş kalmamanızı öneririm sürekle bir işle meşgul olun.

Yaşınız tahminimce ergenlik çağında hocam. Bunlar normal hatta zaman zaman fazlası da oluyor. Boş kalmamanızı öneririm sürekle bir işle meşgul olun.
Hocam yaş neredeyse yıl olarak 22 ergenlik bitti. Gerçekten sürekli kafaya takıyorum. Boş boş kalınca gerçekten sıkıcı. Bir işim de yok, olsa da yine de sıkılacağımı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı