Jroz Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 159 4 Temmuz 2024 #91 Brazen dedi: Tavsiyelerin için sağ ol. 1 sene önce sorunlarımı çözdüm sonunda. Bunların aslında tek sebebi League of Legends oynamakmış. Oyunu bırakalı 1 yıl geçti. Ve artık sinir hastası değilim. Spor konusunda ise futbola başladım 6 ay önce. Genişletmek için tıkla... Helalsin adamım, bıraktığına sevindim. Sözlerim için kusura bakma.
Brazen dedi: Tavsiyelerin için sağ ol. 1 sene önce sorunlarımı çözdüm sonunda. Bunların aslında tek sebebi League of Legends oynamakmış. Oyunu bırakalı 1 yıl geçti. Ve artık sinir hastası değilim. Spor konusunda ise futbola başladım 6 ay önce. Genişletmek için tıkla... Helalsin adamım, bıraktığına sevindim. Sözlerim için kusura bakma.
B Brazen Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 4 Temmuz 2024 #92 Jroz dedi: Helalsin adamım, bıraktığına sevindim. Sözlerim için kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Eski konu zaten.
Jroz dedi: Helalsin adamım, bıraktığına sevindim. Sözlerim için kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sorun değil. Eski konu zaten.