Çok Tuşlu Mouse Önerisi 180 TL

Blorse

Decapat
Katılım
25 Haziran 2020
Mesajlar
280
Merhabalar,
Öncilikle bu oyuncu mouselarıyla ilgili çok da fazla bir bilgim yok. Oynadığım türler genelde FPS ve MOBA. Bütçem en fazla 180TL olabilir. Elim küçük.

Baktığım modeller:
Logitech G203
Logitech G300S
Rampage Strike SMX- R14
Rush bearcat RM88

Aynı zamanda kafama takılan birkaç soruyu da sormak istiyorum.
14" inclik bir laptop için DPI derecesinin yüksek oluşu çok bir şey ifade ediyor mu?
Önceliği tuş sayısına mı vermeliyim sensöre mi neden?
Oyunda mouse ensörler kaliteyi ne kadar arttırır? Kötü sensörlü ama bol tuşlu olsa ne değişir?
 
Makro ile işin yoksa asla tuşlu tavsiye etmem.Çünkü oyun oynarken elin yanlışlıkla tuşlardan birine değerse çıldırabilirsin.DPİ derecesine birşey diyemem o herkesin kendi elinin ayarı.Öncelik sensörde olsa daha iyi çünkü daha iyi algılıyor.Tabikide sensörler kaliteyi artırır.
Benim tavsiyem:Logitech G G102 Prodigy Oyuncu Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Hazır indirimdeyken kaçırma.
 
Benim usteğim yan tuşlara oyundaki skilleri atamak. Klavyeden ziyade mousedan skilleri basmaktı. Makroyla bu bahsettiğim ayrı şeyler değil mi? Macro daha çok 2 tık yada 3 tık basmak anladığım kadarıyla.
 
Benim usteğim yan tuşlara oyundaki skilleri atamak. Klavyeden ziyade mousedan skilleri basmaktı. Makroyla bu bahsettiğim ayrı şeyler değil mi? Macro daha çok 2 tık ya da 3 tık basmak anladığım kadarıyla.

Tabi o anlamı da var makronun. Ancak bir oyuncu mousenin etrafında çok tuş olursa bu biraz adamı sinir edebilir. Tabi bu sizin kararınız. İsterseniz çok tuşlu da alabilirsiniz ama pişman olma şansınız yüksek.
 
G300s Kullanıyorum 2-3 yıldır, küçük mouse ama benim için ideal yanlardaki tuşları çok kullandığım söylenemez. Ben de sizin gibi skill atarım diyordum ama gerçekte öyle olmuyor bence G102 prodigy iyidir.
 
G300S kullanıyorum 2-3 yıldır, küçük mouse ama benim için ideal yanlardaki tuşları çok kullandığım söylenemez. Ben de sizin gibi skill atarım diyordum ama gerçekte öyle olmuyor bence G102 Prodigy iyidir.

Çok haklısınız. Bende zamanında çok tuşlu almıştım. Ve Mouse'nin sonu duvarda kırılmak oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı