Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel indirimler olucaktır site açıldığında canlı destekden istediğiniz sistemi yazarsınız arkadaşlar ekstra indirim yaparlar ;)
Ovv sizin adınıza çok sevindim. ALLAH işinizi rast getirsin kardeşim. Çok büyük destek ve kazanç sağlayacaksınız. ALLAH Razı Olsun. :)

Teşekkürler. Profil resminizi ve forumda belirttiğiniz yaşı en kısa zamanda değiştirmeniz sizin için daha iyi olacaktır. :)
:) konu ilk açıldığındada arkadaşlar uyarmıştıda.
Aslında nasıl bir site olsa iyi olur gibi konu açıcaktım fikir alıp bunları gerçekleştirme ile ilgili projeler gerçekleştiricektik fakat böyle yapmaktansa dürüst bir şekilde insanlara sormak daha iyi olur diye düşündük.
Mesela GTA V çalıştırır mı ? modülü bir arkadaş söylemişti çok hoşumuza gitmişti :D

:) konu ilk açıldığındada arkadaşlar uyarmıştıda.
Aslında nasıl bir site olsa iyi olur gibi konu açıcaktım fikir alıp bunları gerçekleştirme ile ilgili projeler gerçekleştiricektik fakat böyle yapmaktansa dürüst bir şekilde insanlara sormak daha iyi olur diye düşündük.
Mesela GTA V çalıştırır mı ? modülü bir arkadaş söylemişti çok hoşumuza gitmişti :D
Hocam bu arada ofisiniz nerede tam olarak? Siparişlerimizi elden alabilecek miyiz?

Hocam ben sistem toplamak istiyorum sistemi komple aldığımız zamandamı indirim olacak? Yoksa aynı fiyatlarmı olacak?
Komple sistem toplandığında özel indirim oluyor.

Hocam bu arada ofisiniz nerede tam olarak? Siparişlerimizi elden alabilecek miyiz?
Ofisimiz İstanbul/Ümraniye tabikide elden alabilirsiniz ama bazı ürünler yurtdışı geldiği için bekleme durumunda kalıyoruz.
Sonuç olarak geldiğinde yine alabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı