Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pil getirmek vesaire yasak.
Gtx 970 için yaklaşık 100TL gibi bir fiyat farkı var. Stokda olursa direk elden satışta tercih edilebilir. Daha üst model kartlar örnek olarak TitanX veya GTX 980Tİ bunların fiyatları belli midir? Yada kasalar gibi kasa değiştirmeyi düşünüyorumda uygunsa fiyatlar sizi bekleyeyim. Türkiye'de olmayan kasalar olacak mı elinizde?

Gördüm ekran kartlarını güvenilir olursa almaya değecek kadar fark var.
Kasaları merak ediyor ve bekliyorum.

Gtx 970 için yaklaşık 100TL gibi bir fiyat farkı var. Stokda olursa direk elden satışta tercih edilebilir. Daha üst model kartlar örnek olarak TitanX veya GTX 980Tİ bunların fiyatları belli midir? Yada kasalar gibi kasa değiştirmeyi düşünüyorumda uygunsa fiyatlar sizi bekleyeyim. Türkiye'de olmayan kasalar olacak mı elinizde?

Gördüm ekran kartlarını güvenilir olursa almaya değecek kadar fark var.
Kasaları merak ediyor ve bekliyorum.

Şuanlık eklediğimiz bunlar yurtdışından kasa getirmek biraz zor malesef.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 434
Bana alıcağın sistemi yazarsan tahmini yazabilirim.

Yurtiçi ürünlerde olur fakat yurtdışı ürünlerde olma imkanı yok.
MSİ Gtx 970
İ5 6500
600-650W PSU
Msi H170 Gaming M3
1920X1080P monitör
2X4 GB RAM
1 TB HDD
120 SSD

MSİ Gtx 970
İ5 6500
600-650W PSU
Msi H170 Gaming M3
1920X1080P monitör
2X4 GB RAM
1 TB HDD
120 SSD
Ekran kartını artırarak bile 3500 3400 gibi bir rakama gelir. Veya istersen 4000 TL' ye çok daha iyisini toplayabiliriz.

Merhaba hayırlı olsun. Ben bu hafta için i5 6600k işlemci alacağım. 900 tlye alacaktım. Eğer sizin sitede daha ucuz olursa sizden alabilirim. Acaba fiyatı var mı şu an elinizde? Yoksa tahmini bir fiyat yazabilir misiniz?

Merhaba hayırlı olsun. Ben bu hafta için i5 6600k işlemci alacağım. 900 tlye alacaktım. Eğer sizin sitede daha ucuz olursa sizden alabilirim. Acaba fiyatı var mı şu an elinizde? Yoksa tahmini bir fiyat yazabilir misiniz?
İşlemcilerde fiyatlarımız normal ekstra indirim söz konusu değil. :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı