Bunları isterseniz tabikide yaparız fakat sipariş yoğunluğu olması durumunda 1 gün geç gelir çünkü tüm sürücülerini falan yüklemek zaman alan bir olay herkes bunu talep eder ise yoğun olucaktır 1 gün gecikecektir.
Hocam benim de birkaç sorum olacak;
1-Sizin belirttiğiniz şeylerden benim anladığım yüksek fiyatlı ekran kartlarında fiyat sizde makul oluyor uygun fiyatlı ekran kartları ile ilgili bir fotoğrafta alabilir miyim?
2-Amerika'dan getiriyorsanız işlemcinin de ucuz olması lazım yada ben mi yanlış biliyorum.
3-Yanlış anlamayın ama profilinizde neden o fotoğraf var.
1-) Daha önceki postlar'da gerekli fiyatları siteden çekilmiş olarak aktardım.
2-)İşlemciler daha ucuza gelmiyor malesef aynı fiyatlara hatta bazen daha fazla fiyatlara geliyor.
3-)İlk postlardan itibaren gelişen trajikomik bir olay sürekli resim değiştirmelerden sonra rage geçirme ve ilk bulduğu fotoğraf'ı koyma olayı.
PNY kartlarının özel taliplileri olacaktır. Tasarım işiyle uğraşanlar tercih eder söz konusu Quadro olunca. ASUS veya MSI ile karşılaştırılacak bir durum değil yani. Render makinesi kuracaklar için vazgeçilmez bir tercih. Daha yeni iki adet Quadro K2200'lü sistem topladık ofis için.