Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi kendimizi övmeyelim. :D

Kendimi bakkal amcalar gibi hissettim. 3-5 fiyat attım site üzerinden çekilmiş resimler ile kontrol etmeni tavsiye ederim 980ti 1500 olmasada 3000 TL yerine 2400 TL
Gayet iyi. 2 sene sonra 5000 TL limitli bir yükseltme yapacağım sadece işlemci,RAM,e. kartı, PSU ve anakart değişecek. Ha birde 1 tane daha 8GB RAM ekleyeceğim. Sen bir kıyak yaparsın herhalde :) Gaming klavye mouse setide hediye edersin :D

Gayet iyi. 2 sene sonra 5000 TL limitli bir yükseltme yapacağım sadece işlemci,RAM,e. kartı, PSU ve anakart değişecek. Ha birde 1 tane daha 8GB RAM ekleyeceğim. Sen bir kıyak yaparsın herhalde :) Gaming klavye mouse setide hediye edersin :D
2 sene sonra bu post'u hatırlat %10 benden. :D

Eğer güvenilirliğinizi kanıtlayabilirseniz, emin olun ki insanlar sizi tercih edecektir :)
2 sene sonra bu post'u hatırlat %10 benden. :D
Haziran ayında 3-4 bin tl sistem alıcam. Bir şeyler yaparsın herhalde :D
(Bu postu hatırlatayım %50 ver :D)

Eğer güvenilirliğinizi kanıtlayabilirseniz, emin olun ki insanlar sizi tercih edecektir :)

Haziran ayında 3-4 bin tl sistem alıcam. Bir şeyler yaparsın herhalde :D
(Bu postu hatırlatayım %50 ver :D)
%50 çok az kalmış gerçekten. :D

Laptop.
MSI Apache GE72 2QF-076XTR Notebook
Ssd.
Samsung 250GB 850 EVO mSata SSD (Okuma Hızı 540MB / Yazma Hızı 520MB)
Ram.
CORSAIR 8GB Value DDR3 1600MHz CL11 Tek Modül Notebook Ram
Bu üçünü sizden alsam ne kadar ucuza gelir aşağı yukarı? Yada ikinci bir seçenek bunların hiç birini almayıp. Sadece şu laptopu alsam kaça gelir?
Msi GT72 2QE-629TR Notebook @Floki34
Ram fiyatlarını paylaştım eklediklerimizin ssd fiyatlarıda ucuza geliyor gayet şimdi laptop konusuna gelirsek sen türkiyede sadece msi gaming laptop bildiğin için tercih ediyorsun sanırım aynı özelliklerde çok daha ucuza laptop getirebiliriz senin için.

Şaka bir yana ciddi ciddi sistem satın alıyorum seneye. Sinerji düşünüyordum fakat bu fiyatlar kaçmaz :)
Gerçekten bir %10 iyi gider :=)
Ben ürün fiyatlarından %10 kaar almıyorum ki böyle indirim yapabiliyim. %6-7 anca kaar yapıyoruz :)

Onun yerine buradan Titan X bir sistem toplasan iyi edersin.
Titan yerine gtx 980 ti bir sistem'de toplayabilir. Nasıl isterse fakat laptop'da ısrarcı olursa yurtdışında çok uygun gaming laptoplar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı