Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ekipman , monitör satılacak mı siteden ? SteelSeries Rival + Apex klavye almayı düşünüyorum biraz pahalı geliyor siz satarsanız bu tarz ürünler çok güzel olabilir.
Evet ekipman , monitör satışı olucak.

Razer Blackwidow Chroma Türkçe kaç TL olur ?
Fiyat veremiyorum ekipmanlar hakkında açıldığında görmeniz daha iyi olur.

Bu gidişle site açıldığında yoğunluktan çökecek şimdiden yüzbin liralık alışveriş yapacak insan çıktı.:ROFL: @Floki34

@Floki34
Gelen 300'ün üzerindeki mesajı görünce bakayım dedim :D şimdiden allah kolaylık versin herkes bir merak ettiğini soruyor ama eğer cidden diğer sitelerden daha ucuz fiyata olacaksa süper olur yeni sistemimi de buradan toplarım bu sayede yeterki güvenilirlik konusunda garanti konusunda sıkıntı yaşamazsak bütün alışverişlerimi buradan hallederim ve benim ricam olarak sitenizin adı nedir yani reklam amaçlı olarak değil.

@Floki34
Gelen 300'ün üzerindeki mesajı görünce bakayım dedim :D şimdiden allah kolaylık versin herkes bir merak ettiğini soruyor ama eğer cidden diğer sitelerden daha ucuz fiyata olacaksa süper olur yeni sistemimi de buradan toplarım bu sayede yeterki güvenilirlik konusunda garanti konusunda sıkıntı yaşamazsak bütün alışverişlerimi buradan hallederim ve benim ricam olarak sitenizin adı nedir yani reklam amaçlı olarak değil.
Aslında site tam açılmadan paylaşmak istemiyoruz fakat bazı arkadaşlar bulmuşlar bir şekilde canlı destek'de falan yazıyorlar. :D

Bu gidişle site açıldığında yoğunluktan çökecek şimdiden yüzbin liralık alışveriş yapacak insan çıktı.:ROFL: @Floki34
Site çökmezde bir anda siparişler gelirse nasıl teknik ekip toplucak bilgisayarları onu düşünüyoruz.

Açılış günü belli mi ?
Büyük ihtimal ile yurtiçi satışları bu pazar veya pazartesi açılıcak. Fakat yurtdışı satışlar'ı 1 hafta daha gecikebilir sorun bizden kaynaklı değil gümrük ile ilgili beklememiz lazım.

Logonuz biraz Amazon'a yatkın olmuş, yakıştıramadım. Ek olarak sitenizin ismini verebilirsiniz diye düşünüyorum. 2 dakikamı almadı bulmak, Google zaten indexlemiş ürün isimlerini.

Logonuz biraz Amazon'a yatkın olmuş, yakıştıramadım. Ek olarak sitenizin ismini verebilirsiniz diye düşünüyorum. 2 dakikamı almadı bulmak, Google zaten indexlemiş ürün isimlerini.
Zaten ürünler amazon'dan geldiği için. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı