Çok yalnızım

• Konuyu başlatan revanxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 579
Estağfurullah hocam. Olabilir sonuçta bazen gergin olabiliyoruz.

Peki hocam ne olacak benim bu halim iş yerinden yaparsınız diyorsunuz da iş yerindekilerin arkadaşları var zaten çoğu okuyor işten işe bir şeyler yapabiliyoruz anca mesai dışında herhangi bir adam oluyoruz resmen

Peki hocam ne olacak benim bu halim iş yerinden yaparsınız diyorsunuz da iş yerindekilerin arkadaşları var zaten çoğu okuyor işten işe bir şeyler yapabiliyoruz anca mesai dışında herhangi bir adam oluyoruz resmen.

Hocam forumda takılabilirsiniz belki. Benim de mesela çok arkadaşım yok ama burada birçok arkadaşım oldu ve gerçekten keyif veriyor bu durum bana yani mutlu oluyorum.

Veya da ilgi alanlarınız ile ilgili şeylere bakabilirsiniz yani bir etkinlik olur festival olur hem sosyalleşmiş de olursunuz.

Bir eski konuya da bakayım hocam belki farklı bir şey düşünebilirim.

Hocam diğer konuda verilen tavsiyeler bence iyi onları değerlendirebilirsiniz üstünden 3-4 ay geçmiş ama herhangi bir şey yapmaya çalıştınız mi peki?

Hocam forumda takılabilirsiniz belki. Benim de mesela çok arkadaşım yok ama burada birçok arkadaşım oldu ve gerçekten keyif veriyor bu durum bana yani mutlu oluyorum.

Veya da ilgi alanlarınız ile ilgili şeylere bakabilirsiniz yani bir etkinlik olur festival olur hem sosyalleşmiş de olursunuz.

Bir eski konuya da bakayım hocam belki farklı bir şey düşünebilirim.

Hocam diğer konuda verilen tavsiyeler bence iyi onları değerlendirebilirsiniz üstünden 3-4 ay geçmiş ama herhangi bir şey yapmaya çalıştınız mi peki?

Hocam cidden kendime çeki düzen verdim iş yerinde de dediğim gibi insanların arkadaşları olduğu için genellikle kendi alanlarına sokmuyorlar anladığım kadarıyla gerçek hayatımda gerçekten toksik veya sinirli insan değilim nadir sinirlenirim etkinliklere gittim de yalnız olan yok ki herkesin yanında birisi var genellikle

Hocam cidden kendime çekidüzen verdim iş yerinde de dediğim gibi insanların arkadaşları olduğu için genellikle kendi alanlarına sokmuyorlar anladığım kadarıyla gerçek hayatımda gerçekten toksik veya sinirli insan değilim nadir sinirlenirim etkinliklere gittim de yalnız olan yok ki herkesin yanında birisi var genellikle.

Evet maalesef doğru söylüyorsunuz hocam. Peki iş yerindekilerle samimiyetinizi biraz daha arttirsanız onlarla beraber vakit geçirmeyi deneyebilirsiniz belki.

Yani hem onlara ve arkadaşlarına katılıp beraber bir şeyler yapabilirsiniz belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı