liuzen
Decipat
Ney? Öyle bi konu açmış ama.Hocam adam 24 yaşındaymış nasıl 10.sınıf olsun![]()
Ney? Öyle bi konu açmış ama.Hocam adam 24 yaşındaymış nasıl 10.sınıf olsun![]()
Ney? Öyle bir konu açmış ama.
Pardon reis ortalık karışacak gene ben gidiyorum.Nasıl? Yok hocam sadece öyle bir konuya mesaj atmış.
Pardon reis ortalık karışacak gene ben gidiyorum.
Yani bence haksızsın ama ne diyeyim kimsenin kötü bir niyeti yok sonuçta.
Haklısın hocam çalışıyorum ya yazmam diğer arkadaşlara göre de sinirli yükselmem olarak algılanmış özür dilerim.
Estağfurullah hocam. Olabilir sonuçta bazen gergin olabiliyoruz.
Peki hocam ne olacak benim bu halim iş yerinden yaparsınız diyorsunuz da iş yerindekilerin arkadaşları var zaten çoğu okuyor işten işe bir şeyler yapabiliyoruz anca mesai dışında herhangi bir adam oluyoruz resmen.
Hocam forumda takılabilirsiniz belki. Benim de mesela çok arkadaşım yok ama burada birçok arkadaşım oldu ve gerçekten keyif veriyor bu durum bana yani mutlu oluyorum.
Veya da ilgi alanlarınız ile ilgili şeylere bakabilirsiniz yani bir etkinlik olur festival olur hem sosyalleşmiş de olursunuz.
Bir eski konuya da bakayım hocam belki farklı bir şey düşünebilirim.
Hocam diğer konuda verilen tavsiyeler bence iyi onları değerlendirebilirsiniz üstünden 3-4 ay geçmiş ama herhangi bir şey yapmaya çalıştınız mi peki?
Hocam cidden kendime çekidüzen verdim iş yerinde de dediğim gibi insanların arkadaşları olduğu için genellikle kendi alanlarına sokmuyorlar anladığım kadarıyla gerçek hayatımda gerçekten toksik veya sinirli insan değilim nadir sinirlenirim etkinliklere gittim de yalnız olan yok ki herkesin yanında birisi var genellikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.