Çok yoruldum

Shura_Sama019

Hectopat
Merhaba ben 15 yaşına giriyorum 10. sınıfa geçtim online dersler yüzünden, annemin bana hiç bir konuda izin vermemesinden yoruldum, hocalardan yoruldum, hiç oyun oynayamamaktan yoruldum. Ben de oyun haberlerini takip ediyorum ama gizli gizli. Çok sıkıldım paramda yok, telefonumda. Yazdığım cihaz bile 9 yıllık. Discord'da arkadaşım bile yok. Bilgisayar parçaları toplardım eskiden ama toplamayalı 4 yıl geçtiği için bilgisayarda toplayamıyorum. Burada size içimi dökmek istedim ancak Sosyal'de eğlenebiliyorum. Buraya kadar okuyup derdime ortak olduğunuz için teşekkürler.

Halini bi nebze de olsa anlayabiliyorum. Kısıtlamalar olmasa en azından arkadaşlarınla buluşabilirdin ancak kötü bi dönemdesin. Kendine yeni hobiler edinmeye çalış. Biliyorum çok zor ama senin gibi yüzlerce insan yapayalnız kalıyor ve çoğu insanın psikolojisi çoktan bozuldu bile. Kendini vakit geçirebileceğin bir şeyler bulmaya çalış ve unutma ki kötü olan her şey elbet bir gün geçiyor. Bu umudunu sakın kaybetme. Umarım daha iyi yarınların olur.

14 senelik bilgisayarım var ve günde dersim olduğunda en az 6 hafta sonları en az 14 saat ders çalışıyorum. 18 yaşındayım son sınıf öğrencisiyim ve her hafta 2 adet deneme oluyorum. Diyeceklerim bu kadar. Teşekkürler. Ayrıca hiç arkadaşım yok spor yapacak ya da hobilerimle uğraşacak zaman bulamıyorum ama dişimi sıkıyorum illaki bir gün iyi bir mesleğe sahip olduğumda içimdeki çocuk bana o bilgisayarı dizdirip saatlerce oyun oynatacak. Ümidini yitirme güzel kardeşim güzellikler yakındır.

Teşekkürler
Annen kötülüğün için istiyordur kesin.
Teşekkürler hatırlattığın için annemi seviyorum benim iyiliğim için dediğini biliyorum ama bende çocuğum bilmiyorum bende istiyorum o internette gördüğüm güzel şeyleri ama dediğim gibi ben anneme burada sövmek için girmedim size derdimi anlatmak için girdim. Yinede yorumun için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…