Çok yoruldum

Hocam psikiyatriye nasıl gidiyim param olsa zaten giderim tanıdığımda yok.
15 yaşında olduğun için ailenin üzerinden bakılıyorsun. Para vermiyorsun. Annenle aran iyi ama anlaşamadığınızı sanıyorum. Annnene söyle beraber gidin doktora. Babanın veya annen işte çalışıyorsa ücretsiz bakılıyorsun. Sadece muayene parası veriyorsun. Eczaneye gittiğin zaman ödüyorsun. En son 10 TL idi. Artı ilaç parası

Herkesin derdi var,

Ben bilgisayar alamamak ve istediğim sistemi almamak durumunun derdindeyim.

Uzaktan eğitimden bir şey anlamadığımdan ders derdindeyim.

Klasik aile baskısı olmazsa olmaz zaten.

Dertler bitmez belki azalır ama çok üzülen belki ilerde çok sevinir.

İçimdeki ukteyi bir gün gerçekleştiriceğim.

Herkesin derdi var,

Ben bilgisayar alamamak ve istediğim sistemi almamak durumunun derdindeyim.

Uzaktan eğitimden bir şey anlamadığımdan ders derdindeyim.

Klasik aile baskısı olmazsa olmaz zaten.

Dertler bitmez belki azalır ama çok üzülen belki ilerde çok sevinir.

İçimdeki ukteyi bir gün gerçekleştiriceğim.
Geçmiş olsun bugünler geçecek.
15 yaşında olduğun için ailenin üzerinden bakılıyorsun. Para vermiyorsun. Annenle aran iyi ama anlaşamadığınızı sanıyorum. Annnene söyle beraber gidin doktora. Babanın veya annen işte çalışıyorsa ücretsiz bakılıyorsun. Sadece muayene parası veriyorsun. Eczaneye gittiğin zaman ödüyorsun. En son 10 TL idi. Artı ilaç parası
İkiside çalışmıyor babamın beyninde tümör var ve gözü görmüyor bu yüzden çalışamıyor zaten

Geçmiş olsun bugünler geçecek.

İkiside çalışmıyor babamın beyninde tümör var ve gözü görmüyor bu yüzden çalışamıyor zaten
Geçmiş olsun, dertdaş her insana lazım dert dinleyecek insanda.

Babanız umarım sağlına kavuşur.

Belki bu gün üzgündünüz ama yarın gülersiniz.

Sağlık kısmına zamanında ameliyat konusununu açmıştınız hocam şimdi ne oldu?

Durum nasıl.
Ameliyat oldum. Doktor bir daha kontrole gelmene gerek yok dedi. Kırmızılık ortaya çıktı. Bir gittim enfeksiyon kapmış. Durum ciddi. Ne olacak belli değil. Banyo yapmayacaksın dedi. 10 gündür banyo yapamıyorum. Kendi kokumdan ben rahatsız oluyorum. Bacağım kaşınıyordu. Bende fazla bastırmadan kaşıdım iltihap kaptım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı