Çok yoruldum

W4rlock

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC

İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X

RAM: 32GB (2x16)

ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5

SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD

GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm
Arkadaşlar bilmiyorum ama gerçekten çok yoruldum ve bunaldım hayattaki hiçbir başarıyı elde edememekten yoruldum. Her şey sürekli sarpa sarıyor hiçbir yeteneğim yok. Kötü bir çocukluk yaşadım bu yüzden sosyal açıdan sıfır bir insanım. Kendi arkadaş grubumda halkanın dışında kalıyorum sürekli zeki br öğrenci olduğumu sanırdım ama YKS ile birlikte olmadığını öğrendim. Oyun oynayamam (bilgisayar, futbol vs. sadece voleybolu bir tık) dikkatim çabuk dağılır, gitar çalmaya çalışırım ama kendimi harika görmüyorum. 1 yıl önce bir kızla tanıştım 6 ay önce sevgilim oldu onun sayesinde mentalim biraz daha kendine geldi ama babamın tayini dolayısıyla ayrı kalacağız. Orada yine tek başıma olacağım. Yine ve yine... 18 yaşıma girdim ve bir şeyler elde etmek istiyorum ama başaramıyorum freelancer işler denedim kendi paramı kazanmak istiyorum ama olmuyor. Kendi kafamda kendi dünyamı yaşamaktan öyle bunaldım ki konuşacak kimsem yok. Ailem bu konuları dinlemek istemiyorlar hatta daha kötü ediyorlar. Bunların ergenlik düşüncesi olduğunu düşünüyorlar evet öyle reddetmiyorum ama ileride bunları hatırlamak içimde bir yara bırakacak diye çok korkuyorum. Şu hayatta bomboş gelip bomboş gitmek istemiyorum. Kendimi elimden geldiğince geliştirmek istiyorum her konuda ama zamanım azalıyor bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum. Elimden hayatım kayıp gidiyor spor yapmaya çalışırım ama bahsetmek istemediğim rahatsızlıklarım var kalp ve tiroid tarzı. Bunlar benim sporumu çok zorluyor. Onda da başarılı olamıyorum. Kendime soruyorum hayatta tek bir başarım var mı ne kadar düşünsem de bulamıyorum. Her şey ters dönüyor kendimi avutuyorum belki de hayatın tadı buradadır diye ama ben bundan hiç zevk almıyorum. Bu yüzden çok sıkıldım ama kendimden farklı gördüğüm bir şey var inadımın olması ben hala pes etmedim. Teknolojiden anlarım ve severim oyunları severim oynayamasam da denerim YKS kötü geçti ama daha iyisini yapana kadar çalışacağımı biliyorum ben daha pes etmedim. Daha ipi bırakmadım ve bırakmaya da niyetim yok. Gittiği yere kadar çabalamaya devam edeceğim...ama yine de bazen bu inadımda yerle bir olmaya başlıyor gibi hissediyorum diğer her şeyden farksız gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pes etmek yok.

Herkes bir şey başarmak zorunda değil. Geçici dünyada her şeyin en üst seviyesinde olsan ne olacak?

Uyandığın her gün, kendini geliştirmek zorunda değilsin. Uzun soluklu planlara odaklanma, anı yaşamaya bak. Canın ne istiyorsa onu yap, bütün gün evde oturmayı seviyorsan otur, illa kendinde bugün 3 yabancı dil ve 36 enstrüman bilgisi yüklemek zorunda değilsin.

Herkes uzun vadeye o kadar odaklanmış ki, anı yaşamıyor.

Usta hayatımın bir anında kendimi gururlu hissetmek istiyorum bence bir insanın kesinlikle yaşaması gereken bir duygu ama bana onu hissetmek nasip olmadı maalesef. Çok uzun bir yaşam sürmedim 18 yaşındayım daha ama kendimi çocukluk saçmalıkları hariç mutlu hissettiğimi çok hatırlamıyorum.

Adına çok üzüldüm umarım istediğin mutluluğa ulaşabilirsin.

Hocam ben de sizinki kadar olmasa da bazı kötü olaylar geçirdim. Sizin gibi ben de kendime hayatımda ne başarım var gibisinden sorular sormuştum.

Anladığım kadarıyla bilgisayarla uğraşmayı seven birisiniz sizin gibi zor dönemlerden geçerken kendimi yazılım ve siber güvenlikte buldum. Hem yaparken de çok eğleniyor hem de kendimi geliştiriyorum belki siz de denemek istersiniz.

Son düzenleme:

Hocam deneyeceğim işte şu an tek uğraştığım YKS sınavı sağlam bir yer getirip istediğim bölümde sadece ona odaklanmayı düşünüyorum ama şimdi de yeni bir yere taşınıyoruz babamın tayininden dolayı sıkıntı ama halledeceğim sağ olun tavsiyeniz için.

Kesinlikle haklısınız hocam her erkek bir şeyleri başarmayı ister sever. Bu konular hakkında kadınlardan tavsiye almayı bırakın derim.

Günlük bilgisayar üzerinde kaç saat aktifsiniz? Bilgisayarda hangi temel bilgilere sahipsiniz? İsterseniz kendi yaptığım yöntemlerle para kazanmayı gösterebilirim.

Haklısınız hocam kadınlardan bu konuda tavsiye almayı tercih etmiyorum zaten.

Hocam tüm gün bilgisayardayım ders çalışıyorum bir şeyler deniyorum kendi çapımda temel bilgiden ziyade ne dediğinizi anlamadım ama birçok bilgiye sahibim diyebilirim bilgisayarda kendime güvenirim.

Durum güncellemesi arkadaşlar sağlık sorunlarım kendini yine çıkardı kalp kapakçıklarımda üfürüm ve zarımda incelik var. Artık hayatıma daha dikkatli devam etmem lazım üfürüm belki geçebilir daha gencim ama incelik konusunda yapabileceğim bir şey yok her şey üst üste binip duruyor artık çok sıktı cidden.

Son düzenleme:
Hocam Müslüman mısınız bilmiyorum ama Allah sevdiği kuluna zorluk verirmiş. Umarım en kısa sürede atlatırsınız.

Hocam Müslüman mısınız bilmiyorum ama Allah sevdiği kuluna zorluk verirmiş. Umarım en kısa sürede atlatırsınız.

İnşallah hocam sağ olun.

Güncelleme: Sevgilimle ayrıldım 2 saat once kendi kararımdi onu degersiz hissetiriyordum ama onu hala çok seviyorum duzgun bir adam olabilseydimde ona layik olabilseydim özür dilerim sevgilim umarım bana yazar geri donmeye hazirim benim icin gerçekten önemli bir insan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…