W4rlock
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC
İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X
RAM: 32GB (2x16)
ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5
SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD
GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm
Arkadaşlar bilmiyorum ama gerçekten çok yoruldum ve bunaldım hayattaki hiçbir başarıyı elde edememekten yoruldum. Her şey sürekli sarpa sarıyor hiçbir yeteneğim yok. Kötü bir çocukluk yaşadım bu yüzden sosyal açıdan sıfır bir insanım. Kendi arkadaş grubumda halkanın dışında kalıyorum sürekli zeki br öğrenci olduğumu sanırdım ama YKS ile birlikte olmadığını öğrendim. Oyun oynayamam (bilgisayar, futbol vs. sadece voleybolu bir tık) dikkatim çabuk dağılır, gitar çalmaya çalışırım ama kendimi harika görmüyorum. 1 yıl önce bir kızla tanıştım 6 ay önce sevgilim oldu onun sayesinde mentalim biraz daha kendine geldi ama babamın tayini dolayısıyla ayrı kalacağız. Orada yine tek başıma olacağım. Yine ve yine... 18 yaşıma girdim ve bir şeyler elde etmek istiyorum ama başaramıyorum freelancer işler denedim kendi paramı kazanmak istiyorum ama olmuyor. Kendi kafamda kendi dünyamı yaşamaktan öyle bunaldım ki konuşacak kimsem yok. Ailem bu konuları dinlemek istemiyorlar hatta daha kötü ediyorlar. Bunların ergenlik düşüncesi olduğunu düşünüyorlar evet öyle reddetmiyorum ama ileride bunları hatırlamak içimde bir yara bırakacak diye çok korkuyorum. Şu hayatta bomboş gelip bomboş gitmek istemiyorum. Kendimi elimden geldiğince geliştirmek istiyorum her konuda ama zamanım azalıyor bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum. Elimden hayatım kayıp gidiyor spor yapmaya çalışırım ama bahsetmek istemediğim rahatsızlıklarım var kalp ve tiroid tarzı. Bunlar benim sporumu çok zorluyor. Onda da başarılı olamıyorum. Kendime soruyorum hayatta tek bir başarım var mı ne kadar düşünsem de bulamıyorum. Her şey ters dönüyor kendimi avutuyorum belki de hayatın tadı buradadır diye ama ben bundan hiç zevk almıyorum. Bu yüzden çok sıkıldım ama kendimden farklı gördüğüm bir şey var inadımın olması ben hala pes etmedim. Teknolojiden anlarım ve severim oyunları severim oynayamasam da denerim YKS kötü geçti ama daha iyisini yapana kadar çalışacağımı biliyorum ben daha pes etmedim. Daha ipi bırakmadım ve bırakmaya da niyetim yok. Gittiği yere kadar çabalamaya devam edeceğim...ama yine de bazen bu inadımda yerle bir olmaya başlıyor gibi hissediyorum diğer her şeyden farksız gibi...
Son düzenleyen: Moderatör: