Çok zengin olup rahat olunabilecek meslekler nelerdir?

Avukatlık, Hakimlik, Savcılık gibi meslekler bence. Tıpa göre daha kolay. Milletvekilliği de olabilir fakat tanıdık gerekiyor ona.

Kanka ben pilot veya gemi kaptanı olup ortalamanın çok üstünde kazanmayan kimse tanımıyorum bir tanıdığım 30 yaşında emekli oldu kaptanlıktan düşün yani.

Kanka ben pilot veya gemi kaptanı olup ortalamanın çok üstünde kazanmayan kimse tanımıyorum bir tanıdığım 30 yaşında emekli oldu kaptanlıktan düşün yani.

Yok canım pilotluk lisansı 80.000 euro olduğu için bizden uçuk zenginler haricinde kimse pilot olamıyor, en azından arkadaşın dediğine göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğrudur ben pek bilmiyorum sadece çok az araştırdığım şeyler ile söylüyorum.

Yok canım pilotluk lisansı 80.000 euro olduğu için bizden uçuk zenginler haricinde kimse pilot olamıyor, en azından arkadaşın dediğine göre.

Tamam uzatmaya gerek yok bence bir şeyler biliyorsundur ve bildiğini de bize söyledin zaten ben dediğim şeyde üstelemeye çalışmıyorum o yüzden sende çok uzatma.

Katılmamakta özgürsün ama bende sırf daha fazla kazanacağım diye sabahtan akşama kadar işkence çekemem.
Zaten rahat olunabilecek meslek demistim ve her şeyi sizin yazdığınız meslekleri hemen seçecek değilim yazdınız diye onları sevecek miyim bana göre mi diye düşüncem ve araştırıcam tabi ki

Bir dahakine imalı bir soru sormadan önce araştırmanı öneririm dostum, yüzlerce burs imkanı mevcut. Sözleşmeler de bunun cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…