Çoklu kediler için tuvalet önerisi

nero943

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Evde 4 kedim var ve tuvaletleri gerçekten sorun olmaya başladı. Otomatik temizlenen tuvaletlerden denedim ve çok kötü bir deneyimdi. Bana kedi tuvaleti olarak kullanılabilecek en az 1 metre uzunluğunda tek parça plastik kutu veya doğrudan dev kedi tuvaleti önerisi yapabilir misiniz? Evim 6+2 bir odayı doğrudan tuvalete çevirebilirim. Mantıklı fikirlere de açığım.

Örnek olarak böyle bir kutu buldum ama sert plastik ve tekerlekli olduğu için emin olamadım. Daha düz ve tekerleksiz benzer her örneğe açığım.

Teşekkür ederim.
İyi Forumlar.

Hocam kendiniz mi yaptırsanız? Yada birden fazla tuvalet kabı alın.
Kardeşim 4 kediye 6 kedi tuvaleti aldım zaten fakat kenarlıkları olduğundan dar olacağına 2 tane büyük almak hem kediler için rahat olacak hem de temizlik konusunda benim için iyi olacak. Plastik olması lazım kendim plastiği nerede yaptırabilirim.

Çoklu kedi ne ya diye girmiştim ama neyse ki mantıklı bir konuymuş.

Efendim, kum havuzu gibi çocuklar için satılan büyük plastik havuzlardan bulabilirseniz sanırım işinizi görecektir. Öyle bir ürün var mı diye sorarsanız inanın bilmiyorum.

Kardeşim 4 kediye 6 kedi tuvaleti aldım zaten fakat kenarlıkları olduğundan dar olacağına 2 tane büyük almak hem kediler için rahat olacak hem de temizlik konusunda benim için iyi olacak. Plastik olması lazım kendim plastiği nerede yaptırabilirim.
Portatif havuz(adından emin değilim) alabilirsiniz. Plastik yapan yerler var ama ben tahtada profil oluşturup içine naylon serilebilir diye düşündüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı