Aslında stoklara gireli 2-3 gün oluyor ama dikkatimi yeni çekti. Sanırım Teknobiyotik harici tedarik eden yok ürünleri. ASRock gibi F/P mıdır yoksa balon mudur bu ürünler? Bilen varsa sevinirim. Alacağından değil elimde veri bulunması açısından soruyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Aslında stoklara gireli 2-3 gün oluyor ama dikkatimi yeni çekti. Sanırım Teknobiyotik harici tedarik eden yok ürünleri. ASRock gibi F/P mıdır yoksa balon mudur bu ürünler? Bilen varsa sevinirim. Alacağından değil elimde veri bulunması açısından soruyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Colorful'da eski bir marka. TR pazarında yok diye "ne olduğu belirsiz" ibaresini sunmak pek mantıklı olmuyor. Nvidia için top noktasında ekran kartları üreten bir kuruluştan söz ediyoruz. Bakabilirsiniz:
Anakart tarafına gelecek olursak: Yine hem Intel hem de AMD için ürün satışı yapmaktalar. Fiyatı iyi seviyede. Biz daha çok Gigabyte gördüğümüz için uzak duruyoruz ancak alınabilir. Fiyata göre değerlendirebilirsiniz.