Colorful Battle-Ax 4060 Ti & Gençer Gaming

kurter kurt

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Gençer Gaming sitesinden 11.200 TL'ye 4060 Ti aldım. (3 fanlı model) Fiyatını akakçe ve diğer sitelerden karşılaştırdığım zaman piyasaya göre epey uyguna geldi. Satış kısmında 4060 Ti yazmasına rağmen bu fiyata olunca acaba 4060'ı yanlış mı listelediler, 4060 gelir mi diye endişe etmeye de başladım açıkçası... Siteyi biraz araştırdım aşırı kötü yorumlar yok, yalnızca müşteri hizmetleri kısmında sınıfta kaldığı belirtilmiş. Bununla ilgili ve Battle Ax ile ilgili bir kaç sorum olacak sizlere...

1) 4060 Ti yerine 4060 gelir mi? (fiyattan ötürü endişe ettim)
2) Gençer Gaming'den daha önce alışveriş yapıp memnun olan & olmayanınız var mı?
3) Colorful Battle-Ax 4060 Ti serisi nasıldır? Colorful'un garantisini kim veriyor?

*Youtube'a modeli yazınca yalnızca bir adet incelemesini buldum kartın maalesef...

yanlış göndereceklerini sanmıyorum ama öyle bişey olursa tüketici hakları gereği görseldekini göndermeleri için gider mahkemeye verirsin. nasıl etiketteki fiyat yanlış olsa bile bir ürünü etiket fiyatına göre vermeleri gerekiyor, aynı şekilde görseldeki ürün neyse onu göndermeleri gerekir. ama dediğim gibi bi yanlıslık olmaz bence

Yok hocam 4060Tİ yazıyorsa o kart gelir merak etmeyin. Ayrıca colorful distribütörü Despec A.Ş'dir kendileri 2 defa steelseries ürünüm için yardımcı oldular çok hızlı geri dönüş yapıyolardı çok memnun oldum kendilerinden.

Yok hocam 4060Tİ yazıyorsa o kart gelir merak etmeyin. Ayrıca colorful distribütörü Despec A.Ş'dir kendileri 2 defa steelseries ürünüm için yardımcı oldular çok hızlı geri dönüş yapıyolardı çok memnun oldum kendilerinden.
Colorful'un 4070ti'ı da piyasaya göre uygun. 25bin tl şu an. Colorful önerir misin hocam peki 4070ti için ?

Colorful'un 4070ti'ı da piyasaya göre uygun. 25bin tl şu an. Colorful önerir misin hocam peki 4070ti için ?
Ben colorful igame rtx 4070ti kullanmıştım ve arızalı gelmişti. Teknik servis onaramadığı için para iadesi alıp galax rtx 4070ti aldım. Size de galax almanızı öneririm. Colorful'da oldukça belirgin bir coil whine vardı ve daha yüksek sıcaklıkta çalışıyordu.

Benim kartıma Oksid Bilişim bakmıştı. Birden fazla teknik servis ilgileniyor herhalde.

Ben colorful igame rtx 4070ti kullanmıştım ve arızalı gelmişti. Teknik servis onaramadığı için para iadesi alıp galax rtx 4070ti aldım. Size de galax almanızı öneririm. Colorful'da oldukça belirgin bir coil whine vardı ve daha yüksek sıcaklıkta çalışıyordu.

Benim kartıma Oksid Bilişim bakmıştı. Birden fazla teknik servis ilgileniyor herhalde.
Galax 4070ti'da gayet uygundu geçen hafta. Ama birkaç gündür stokta yok hiçbir yerde. Bekleyelim bakalım. İnşallah önceki fiyatıyla yenilenir stoklar

Olabilir hocam size şans eseri arzalı ürün gelmiş bende m2 ssd aldığımda ince hesaptan o şekilde gelmişti.

Galax 4070ti'da gayet uygundu geçen hafta. Ama birkaç gündür stokta yok hiçbir yerde. Bekleyelim bakalım. İnşallah önceki fiyatıyla yenilenir stoklar
Teknobiyotik üzerinden almıştım. Zaten galax'ın anlaşmalı distribütörü orası. Net bir şekilde bu kart daha iyi ve benzer fiyata bulursanız bunu alın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı