Daha fazla
Merhaba, incehesap.com üzerinden COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 anakartı Gaming gecesi etkinliğinden 5500 TL'ye satın aldım. Lakin daha önceden bu markanın ekran kartlarını ve anakartlarını az çok görmüşlüğüm oldu. Ancak kullanan çok kişiye karşılaşmadım. Özellikler olarak beni bayağı cezbetti açıkçası. Ama kafamda hala bir soru işareti olarak duruyor. Almak konusunda yanlış mı yaptım sizce? Beraber kullanacağım işlemci ise Ryzen 5 7500F olacak. Benim niyetim ilerleyen yıllarda AM5 platformunun en tepe model işlemcilerinden biriyle güncellemek istiyorum. Bu niyetle tercih yapacağım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Bu iki model arasında çok gittim geldim.Merhabalar, incehesap.com üzerinden COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 anakartı Gaming Gecesi etkinliğinden 5500 TL'ye satın aldım. Lakin daha önceden bu markanın ekran kartlarını ve anakartlarını az çok görmüşlüğüm oldu. Ancak kullanan çok kişiye karşılaşmadım. Özellikler olarak beni baya cezbetti açıkçası. Ama kafamda hala bir soru işareti olarak duruyor. Almak konusunda yanlış mı yaptım sizce? Beraber kullanacağım işlemci ise Ryzen 5 7500F olucak. Benim niyetim ilerleyen yıllarda AM5 platformunun en tepe model işlemcilerinden biriyle güncellemek istiyorum. Bu niyetle tercih yapacağım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
GIGABYTE B650M GAMING WIFI6E AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE B650M GAMING WIFI6E AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleme: