- Makaleler
- 2
@kxy
Bu colorful Noctua NH DH 15 gibi tankları taşır mı acaba?
Bende var eski sistemde o yüzden sordum. Eğer sıkıntı yaratırsa satıp arctic falan alırım sıvı sevmiyorum.Hocam tasir tasimasina ama o sogutucu asla alinmaz suan. Hem asiri fahis fiyatta hemde teknoloji olarak eski. Phantom spirit gibi sogutucularla bile sogutma performansi farki oldukca az.
Bende var eski sistemde o yüzden sordum. Eğer sıkıntı yaratırsa satıp arctic falan alırım sıvı sevmiyorum.
Çok iyi çok güzel soğutucu zatende fazla geliyor bana. Arctic freezer 36 duo nasıl sence?Iyi bir fiyata satabiliyorsaniz satabilirsiniz. Yeni nesil sogutucular hem fiyat olarak daha uygun hemde teknolojileri daha iyi.
Çok iyi çok güzel soğutucu zatende fazla geliyor bana. Arctic Freezer 36 Duo nasıl sence?
kart bios ayarlarında b850 chipset olarak görünüyorPCI-e 5.0 X16 yok bu anakartta. B650e serisinde var sadece. Colorful niye sitesine öyle yazdı bilmiyorum. ASUS ROG, Gigabyte Aorus, MSI MPG vb serilerde bile yokken bunda nasıl olacak?
Chipset üreticisi AMD. Standartları da kendi belirliyor zaten. B650 de PCIe 5.0 X16 desteği vermedi AMD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.