Colorful GTX 1050 2G Mini OC Tek Fanlı alınır mı?

Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı
1020₺’ye RX570 olduğu sürece 830₺’ye GTX 1050 kazıktır. Ben 1000₺’ye GTX 1060 mı var dedim? 1060 3GB dengi kart var dedim. Daha okuduğunu anlamıyorsun.
Ben bir şeyi eklemeyi unuttum kardeşim Benim kasam küçük Tek fanlı ancak sığıyor malesef çift fan alamıyorum Ha gelelim hayatın gerçeklerine Ben Azerbaycanda yaşıyorum Benim verdiğim para 217 Manat O da 643 TL Yapar Pazar günü 11.11 indirimine özel bu fiyat Şu an Senin söylediklerinin hepsi Boşa ve Başta 830 TL dedin ben ona laf demedim açıkça yalan söyleyip üste çıkıyorsun

Ben bir şeyi eklemeyi unuttum kardeşim Benim kasam küçük Tek fanlı ancak sığıyor malesef çift fan alamıyorum Ha gelelim hayatın gerçeklerine Ben Azerbaycanda yaşıyorum Benim verdiğim para 217 Manat O da 643 TL Yapar Pazar günü 11.11 indirimine özel bu fiyat Şu an Senin söylediklerinin hepsi Boşa ve Başta 830 TL dedin ben ona laf demedim açıkça yalan söyleyip üste çıkıyorsun
Yalan söylemedim. “830₺ GTX 1050 kazık mı?” dedin, ben de evet dedim ve nedenini açıkladım. Ben hesabımı Türk Lirası üzerinden yapıyorum. Baştan ürünün senin kurunda ne kadara denk geldiğini belirtmen gerekirdi. Ayrıca kasana tek fanlı kart sığdığını da söylemen lazımdı. Ona göre tavsiyede bulunurduk. Ha 643₺’ye denk geliyorsa orası ayrı, o zaman fiyatı iyi.

Yalan söylemedim. “830₺ GTX 1050 kazık mı?” dedin, ben de evet dedim ve nedenini açıkladım. Ben hesabımı Türk Lirası üzerinden yapıyorum. Baştan ürünün senin kurunda ne kadara denk geldiğini belirtmen gerekirdi. Ayrıca kasana tek fanlı kart sığdığını da söylemen lazımdı. Ona göre tavsiyede bulunurduk. Ha 643₺’ye denk geliyorsa orası ayrı, o zaman fiyatı iyi.
Şimdi kardeş Ana Kartımda o kadar güçlü değil Ben daha önceden AMD Grafik kartının intel ana kart ve işlemciye uya bildiğini bilmiyordum bilgi için teşekkürler
Ana Kartıma uygun 128 Bit ve üstü AMD Grafik kartı Modeli önerirmisin Fiyat limiti 110 Dolar Ebay ve ya Amazondan ve ya Türkiyeden Getirte bilirim Burda Kargo şirketleri var 1 Kilosu 7 dolardan getirtiyolar Yurtdışındakı Anbarlarından kargoları
Kardeş Tavsiyeni bekliom Tek fanlı
Bu ekran kartıyla Sapphire PULSE RX 570 ITX MINI Specs
Bu aynımı SAPPHIRE PULSE ITX Radeon™ RX 570 4GD5-SAPPHIRE Technology

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı