Daha fazla
Bu da Palit 5070 Ti modellerinin sıcaklığı ve %30-34 fanda bu sıcaklıklarda geziyor çoğu oyunda, bir de yukarıda demişsiniz ya MSI olsa ASUS olsa şu kadar fark olur diye zaten 3-5 bir şey daha koysan ikinci el sitelerinde 50 binlere sıfır 5080'ler bulunabiliyor gidip de MSI Vanguard, ASUS ROG, Gigabyte Aorus gibi modelleri tercih etmenin hiçbir mantığı bulunmuyor.
Eki Görüntüle 2493733
Merhaba, açıkçası tam olarak neyi savunduğunuzu anlamadım. Öncelikle paylaştığınız görseldeki kartlar hem benim paylaştığım verilerden çok daha az watt elektrik çekmiş hemde daha düşük frekansta çalışıyorlar. Kaldı ki ben kısa süre oyun aç kapat yaparak bir veri de paylaşmadım gerçekçi olması açısından 1 saatten fazla aralıksız cyberpunk oynadım ve tabloda o süre içinde ulaştığı en tepe sıcaklığı görüyoruz.
Bunun dışında ikinci el sitelerinde 50 bin TL fiyatlara RTX 5080 var demiş ve bir inno modelini paylaşmışsınız.
Doğrusu aynı fiyata bile verse bu çirkin ördek yavrsunu almayı tercih etmezdim benim açımdan çok çirkin bir kart ve sırf ucuz diye özenle dizilmiş kasanın içinde onunla bakışmak istemiyorum yıllarca.
Onun haricinde şimdi bu çay içilen sehpanın üzerinde fotoğrafı paylaşılan RTX 5080 ekran kartını kredi kartımla güvenilir şekilde sipariş verebiliyor muyum? Adıma fatura kestirebiliyor muyum? Daha da önemlisi peşin fiyatına vade farksız taksiz yapabiliyor muyum? Kart puanı kazanabiliyor muyum?
Bunların cevabı evet değil ise yaptığımız kıyasın amacı nedir?
Palit gamerock kartını 3000 serisinde kullandım gayette beğendim bence kaliteli bir markadır. Yalnız tercih olarak 5 bin serisindeki tasarımını beğenmedim. O modeli tercih edenlerinde sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Zaten fiyatları da 44-45 bin TL bantlarındaydı ben alım yaparken. Tüm mesele 1-2 bin TL mi?
Özetle verdiğim para karşılığında tasarımını beğendiğim, performansından memnun kaldığım, kutu içeriği şimdiye kadar aldığım en dolu olan ekran kartına sahip oldum. Diğer modelleri tercih edenlere, yada 50 bin TL fiyat ile ikinci el sitelerinden 5080 alanlara da saygı duyuyorum. Siz taraflı şekilde yorum yaptığınız için açıklama gereği duydum. İyi akşamlar.