Colorful iGame GeForce RTX 5070 Ti Vulcan OC 45999 TL'ye alınır mı?

Bütçe
50000
Bu da Palit 5070 Ti modellerinin sıcaklığı ve %30-34 fanda bu sıcaklıklarda geziyor çoğu oyunda, bir de yukarıda demişsiniz ya MSI olsa ASUS olsa şu kadar fark olur diye zaten 3-5 bir şey daha koysan ikinci el sitelerinde 50 binlere sıfır 5080'ler bulunabiliyor gidip de MSI Vanguard, ASUS ROG, Gigabyte Aorus gibi modelleri tercih etmenin hiçbir mantığı bulunmuyor.

Eki Görüntüle 2493733

Merhaba, açıkçası tam olarak neyi savunduğunuzu anlamadım. Öncelikle paylaştığınız görseldeki kartlar hem benim paylaştığım verilerden çok daha az watt elektrik çekmiş hemde daha düşük frekansta çalışıyorlar. Kaldı ki ben kısa süre oyun aç kapat yaparak bir veri de paylaşmadım gerçekçi olması açısından 1 saatten fazla aralıksız cyberpunk oynadım ve tabloda o süre içinde ulaştığı en tepe sıcaklığı görüyoruz.
Bunun dışında ikinci el sitelerinde 50 bin TL fiyatlara RTX 5080 var demiş ve bir inno modelini paylaşmışsınız.

Doğrusu aynı fiyata bile verse bu çirkin ördek yavrsunu almayı tercih etmezdim benim açımdan çok çirkin bir kart ve sırf ucuz diye özenle dizilmiş kasanın içinde onunla bakışmak istemiyorum yıllarca.
Onun haricinde şimdi bu çay içilen sehpanın üzerinde fotoğrafı paylaşılan RTX 5080 ekran kartını kredi kartımla güvenilir şekilde sipariş verebiliyor muyum? Adıma fatura kestirebiliyor muyum? Daha da önemlisi peşin fiyatına vade farksız taksiz yapabiliyor muyum? Kart puanı kazanabiliyor muyum?
Bunların cevabı evet değil ise yaptığımız kıyasın amacı nedir?

Palit gamerock kartını 3000 serisinde kullandım gayette beğendim bence kaliteli bir markadır. Yalnız tercih olarak 5 bin serisindeki tasarımını beğenmedim. O modeli tercih edenlerinde sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Zaten fiyatları da 44-45 bin TL bantlarındaydı ben alım yaparken. Tüm mesele 1-2 bin TL mi?

Özetle verdiğim para karşılığında tasarımını beğendiğim, performansından memnun kaldığım, kutu içeriği şimdiye kadar aldığım en dolu olan ekran kartına sahip oldum. Diğer modelleri tercih edenlere, yada 50 bin TL fiyat ile ikinci el sitelerinden 5080 alanlara da saygı duyuyorum. Siz taraflı şekilde yorum yaptığınız için açıklama gereği duydum. İyi akşamlar.

Merhaba, açıkçası tam olarak neyi savunduğunuzu anlamadım. Öncelikle paylaştığınız görseldeki kartlar hem benim paylaştığım verilerden çok daha az watt elektrik çekmiş hemde daha düşük frekansta çalışıyorlar. Kaldı ki ben kısa süre oyun aç kapat yaparak bir veri de paylaşmadım gerçekçi olması açısından 1 saatten fazla aralıksız cyberpunk oynadım ve tabloda o süre içinde ulaştığı en tepe sıcaklığı görüyoruz.
Bunun dışında ikinci el sitelerinde 50 bin TL fiyatlara RTX 5080 var demiş ve bir inno modelini paylaşmışsınız.

Doğrusu aynı fiyata bile verse bu çirkin ördek yavrsunu almayı tercih etmezdim benim açımdan çok çirkin bir kart ve sırf ucuz diye özenle dizilmiş kasanın içinde onunla bakışmak istemiyorum yıllarca.
Onun haricinde şimdi bu çay içilen sehpanın üzerinde fotoğrafı paylaşılan RTX 5080 ekran kartını kredi kartımla güvenilir şekilde sipariş verebiliyor muyum? Adıma fatura kestirebiliyor muyum? Daha da önemlisi peşin fiyatına vade farksız taksiz yapabiliyor muyum? Kart puanı kazanabiliyor muyum?
Bunların cevabı evet değil ise yaptığımız kıyasın amacı nedir?

Palit gamerock kartını 3000 serisinde kullandım gayette beğendim bence kaliteli bir markadır. Yalnız tercih olarak 5 bin serisindeki tasarımını beğenmedim. O modeli tercih edenlerinde sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Zaten fiyatları da 44-45 bin TL bantlarındaydı ben alım yaparken. Tüm mesele 1-2 bin TL mi?

Özetle verdiğim para karşılığında tasarımını beğendiğim, performansından memnun kaldığım, kutu içeriği şimdiye kadar aldığım en dolu olan ekran kartına sahip oldum. Diğer modelleri tercih edenlere, yada 50 bin TL fiyat ile ikinci el sitelerinden 5080 alanlara da saygı duyuyorum. Siz taraflı şekilde yorum yaptığınız için açıklama gereği duydum. İyi akşamlar.
Tasarım konusuna katılıyorum. O kadar para verip, kasanın içine baktıkça içi burkulan kart olmaz. “Çirkin ördek yavrusu” demen cuk oturmuş, güldüm ama haklısın. Estetik tercih meselesi.
İkinci el konusu ayrı olay. Faturasız, garantisiz, satıcısı belirsiz ürünle “bak 50k’ya var” kıyası bana da mantıklı gelmiyor. Kredi kartı, taksit, puan, garanti gibi şeyler fark yaratıyor. Alışveriş sadece fiyat değil.
Palit'e dair yorumun da güzel. Kimi tasarımını sever, kimi sevmez. Sen memnunsan mesele bitmiştir. Sonuçta mesele 1-2 bin lira değil, uzun vadede içine sinen ürün almak.
Toparlarsak, kendi aldığın ürünü savunmuşsun, başkasının tercihine saygı göstermişsin. Sosyal de böyle güzel yorumlar görmek güzel. Tekrar eline sağlık hocam.

2K Cyberpunk ile oyun oynandıktan sonra alınan istatistik tablosu ektedir. Coil yok, fan sesi yok, sıcaklık sorunu yok. Kart çok iyi. Emeği geçen herkese teşekkürler, sahip olan herkese iyi eskitmeler. 👍

Kartınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Yorumlarınızı okuduktan sonra bu model benim de ilgi mi çekti fakat Vulkan modelini bulamadım. Onun yerine iGame Ultra W OC modeli var. Aralarında fark var mıdır?

Kartınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Yorumlarınızı okuduktan sonra bu model benim de ilgi mi çekti fakat Vulkan modelini bulamadım. Onun yerine iGame Ultra W OC modeli var. Aralarında fark var mıdır?

Merhaba, teşekkür ederim. Bizde 1 adet daha almak istedik ancak stoklar tükenmiş firmaya mesaj gönderdim yeniden gelme tarihi belli değil dediler.

Halen karttan memnunum açıkçası pişman etmedi.

W dediğiniz beyaz modelini kendim kullanmadım yukarıdaki mesajlarda soğutma bloğunun vulcan ile aynı olduğunu söylemişler. Bu bilgi doğru ise o kartta güzel bir performans veriyordur. Bu bilgiyi teyit edebilirseniz sipariş verebileceğinizi düşünüyorum.

Bunun dışında kutu içeriği yönünden fark var gibi görünüyor ancak arada fiyat farkıda var. Fiyat farkı gözetildiğinde şu anda en ucuz 5070 Tİ modelleri arasında. Eğer beyaz bir kart düşünüyorsanız tasarımı güzel görünüyor. Alırsanız sizinde yorumlarınızı bekleriz.

Dosya Ekleri

• 123.PNG
    123.PNG
    43,7 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba, teşekkür ederim. Bizde 1 adet daha almak istedik ancak stoklar tükenmiş firmaya mesaj gönderdim yeniden gelme tarihi belli değil dediler.

Halen karttan memnunum açıkçası pişman etmedi.

W dediğiniz beyaz modelini kendim kullanmadım yukarıdaki mesajlarda soğutma bloğunun Vulcan ile aynı olduğunu söylemişler. Bu bilgi doğru ise o kartta güzel bir performans veriyordur. Bu bilgiyi teyit edebilirseniz sipariş verebileceğinizi düşünüyorum.

Bunun dışında kutu içeriği yönünden fark var gibi görünüyor ancak arada fiyat farkıda var. Fiyat farkı gözetildiğinde şu anda en ucuz 5070 Ti modelleri arasında. Eğer beyaz bir kart düşünüyorsanız tasarımı güzel görünüyor. Alırsanız sizin de yorumlarınızı bekleriz.

Anladım. Haziran başı gibi almayı düşünüyorum. Aslında endişelendiğim kısım bobin vızıltısı. Biliyorum şans işi biraz da ama genel itibarıyla siz de diğer forumlarda da bu konuda en az şikayet alan kartlardan biri gibi görünüyor. Kartı alırsam izlenimlerimi buraya bırakacağım.Teşekkürler 😊

@MzBag

Furmark 2 gl 1440p'de hiç test yaptınız mı acaba?

Rop sayısına baktım tamamdı, ultra ayar ile oyunlarda günlerdir oynuyoruz bir problem yaşamadık. Bu nedenle de sanal program üzerinde test yapma ihtiyacı hissetmedim. Furmarkı genelde ikinci el kartı satacağım kartın çökmediğini görsünler diyerekten yapıyorum. Coil sesi bile yok kartta. Cyberpunk, Doom, RDR 2 gibi oyunlarda sorun yaşatmadı. Bir tek GTA 5 eski versiyonda takılmalar oluyordu onunda yeni versiyonunu indirdim düzeldi.

Rop sayısına baktım tamamdı, ultra ayar ile oyunlarda günlerdir oynuyoruz bir problem yaşamadık. Bu nedenle de sanal program üzerinde test yapma ihtiyacı hissetmedim. Furmarkı genelde ikinci el kartı satacağım kartın çökmediğini görsünler diyerekten yapıyorum. Coil sesi bile yok kartta. Cyberpunk, Doom, RDR 2 gibi oyunlarda sorun yaşatmadı. Bir tek GTA 5 eski versiyonda takılmalar oluyordu onunda yeni versiyonunu indirdim düzeldi.
yok şey yüzünden söyledim aldığı fpsi görmek için. ben de beyaz olanı aldım da onla karşılaştırmak istedim. bu turbo mod vesaire ile alakalı konuşmuştuk hatırlarsanız. 😁

yok şey yüzünden söyledim aldığı fpsi görmek için. ben de beyaz olanı aldım da onla karşılaştırmak istedim. bu turbo mod vesaire ile alakalı konuşmuştuk hatırlarsanız. 😁
Hayırlı olsun, sıcaklık değerleriniz iyiyse aynı çip olduğu için FPS konusunda pek fark olacağını sanmıyorum yine de unutmazsam test yaptığımda sonucu paylaşırım. Ben turbo modu kapattım çok ciddi etkisini görmedim. Manuel OC yapıp kurcalamak daha keyifli geldi. Kaç gündür kullanıyorum açıkçası kart ile ilgili görüşüm değişmedi. Kesinlikle premium duruşu var ve oyun geçişlerinde FPS değerleri 400-500 leri bulduğunda bile coil sesi yok. Belki 5 bin serisinin genelinde yoktur bilmiyorum daha önceki eski kartlarımda az da olsa ses olurdu.

Hayırlı olsun, sıcaklık değerleriniz iyiyse aynı çip olduğu için FPS konusunda pek fark olacağını sanmıyorum yine de unutmazsam test yaptığımda sonucu paylaşırım. Ben turbo modu kapattım çok ciddi etkisini görmedim. Manuel OC yapıp kurcalamak daha keyifli geldi. Kaç gündür kullanıyorum açıkçası kart ile ilgili görüşüm değişmedi. Kesinlikle premium duruşu var ve oyun geçişlerinde FPS değerleri 400-500 leri bulduğunda bile coil sesi yok. Belki 5 bin serisinin genelinde yoktur bilmiyorum daha önceki eski kartlarımda az da olsa ses olurdu.
teşekkür ederim. öyle çok uzun tutmanıza gerek yok zaten bence mantıklı da değil çok ekstra yüklendiği için ben birkaç dakikadan fazla açık tutmuyorum. coil whine ben de duyamadım bu kartta ama nerdeyse her zaman kulaklık kullanıyorum onun da etkisi olabilir. fanlar da baya sessiz çalışıyor. büyük ihtimal vulcan bütün bu konularda bir tık daha iyidir ayrıca kutu içeriği olarak da daha zengin beyazda sadece ekran kartı ve adaptör çıkıyor. ama tabi aradaki farka değip değmeyeceği kullanıcıya kalıyor. ben çoğunlukla konuştuğumuz stok - turbo durumu olayından dolayı bu versiyonu tercih ettim çünkü çok manuel overclock vesaire ile uğraşamıyorum. stokta kullanıp performansı çok ufak bir miktar da olsa diğer versiyonlardan aşağıda kalsın istemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı