ColorOS 13 Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Hocam o 5G versiyonu olan değil mi? Reno5 4G versiyonunun işlemcisi 720G.
Bu arada Reno 4 lite p95 kullanıyor doğrudur,düz modeli snapdragon 720G kullanıyor.
Zaten Reno 5 en sonlarda alıyor. A74'den bile sonra. Ki yüksek ihtimalle bu son güncellemesi olacak. Büyük ihtimalle daha yeni bir model olduğu için alıyordur.

İkisi de Snapdragon 720G kullanmıyorlar mi? İnternette kendi sitesinde öyle.
Not: Siz reno 4 Lite'ı kastettiniz sanırım evet o P95 kullaniyor.
Reno 5 Lite ise G95 kullanıyor.
Reno 5 Lite'da P95 kullanıyor. Yakınım kullandığı için biliyorum ve internette baktığımda da aynısı yazıyordu.

Evet doğru söylüyorsunuz kusura bakmayın. Ben karıştırmisim, P95 kullanıyormuş.
İşte aralarında ki tek fark şarj hızı ve kamera. Başka bir fark olmamasına rağmen Reno 4 serisi güncelleme almıyor. Tamam sonradan çıkmış olabilir Reno 5 serisi ama haksızlık gibi bir şey bu. Bu olay Oppo'dan soğuttu beni. Bari ColorOS 13 güncellemesi son güncellemesi olsaymış. Neyse artık sonraki telefonum ya Samsung ya da Huawei olacak.

İşte aralarında ki tek fark şarj hızı ve kamera. Başka bir fark olmamasına rağmen reno 4 serisi güncelleme almıyor. Tamam sonradan çıkmış olabilir reno 5 serisi ama haksızlık gibi bir şey bu. Bu olay Oppo'dan soğuttu beni. Bari ColorOS 13 güncellemesi son güncellemesi olsaymış. Neyse artık sonraki telefonum ya Samsung'ya da Huawei olacak.

Maalesef, güncelleme politikalarini uyguladıkları için alamayacak.

Bu arada internete Oppo A74 diye aratınca hep 5g çıkıyor. Bizim telefon çıkmıyor genelde. F19 ile sürüm numaralarımız hatta romlar bile aynı. F19 modeli için takvimlere bakın. Ben şahsen son sürüme VPN ile geçerim hızlıca.

VPN kullanarak Coloros13 geçerim demiştiniz. Geçebildiniz mi hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı