com.tr alan adı için belge gerekir mi?

Blogger'da bu özellik var mı ve de Blogger mı bana daha uygun Wordpress mi?
Dostum sen şimdi kendi alan adını alıp mı site kuracaksın yoksa Blogger, Wordpress ya da Wix gibi yerlerden mi kuracaksın eğer oralardan kurarsan URL'nin sonunda siteninismi.blogger.com, siteninismi.wordpress.com diye gözükür

Dostum sen şimdi kendi alan adını alıp mı site kuracaksın yoksa Blogger, WordPress'ya da Wix gibi yerlerden mi kuracaksın eğer oralardan kurarsan URL'nin sonunda siteninismi.blogger.com, siteninismi.wordpress.com diye gözükür
Alan adını ve Hosting'i kendim satın alıp WordPress veya Blogger üzerinden kendi yazılarımı yazacağım.
Alan adını ve Hosting'i kendim satın alıp WordPress veya Blogger üzerinden kendi yazılarımı yazacağım.

Nedeni ise .wordpress.com veya .blogger.com'un profesyonel ve akılda kalıcı olmaması.

Hocam benim bildiğim Blogger'ın yazılımı yok WordPress veya Joomla kullanabilirsiniz.
Aynı zamanda da hocam Freenom'da bir bakın isterseniz Freenom'da alan adını ucuza veriyor bir de infinty Free diye hosting firması var hocam beleşe sınırsız disk kapasitesi ve sınırsız bant genişliği veriyor.

Son düzenleme:
Benim bir yakınım E-ticaret sitesi açtırttı Domain kira süresi bitmek üzereydi siteyi yapan tanıdık bir kişiydi 700 TL gibi bir ücret istedi böyle bir fiyat çıkması mümkün mü yıllık?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı